Det er flere spennende og varierte arrangementer denne helga. Om du vil se en større oversikt, sjekk vår eventkalender trd.events.

Kosmorama

Hvor: Ulike steder i byen

Når: Til og med søndag

«Trondheimsreisen» skal vises utendørs i Dokkparken torsdag. Foto: fra «Trondheimsreisen»

Årets Kosmorama starta på mandag, men det er fortsatt mye på programmet til helga. Utekino på Solsiden med «Trondheimsreisen» og «La La Land» på torsdag, festvisning av «Saturday Night Fever» på Cafe Ni Muser fredag, Kosmokids på lørdag og sniktitt og gratisvisning av «Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret» på søndag - for å nevne noe.

Rosenborg - Bodø/Glimt

Hvor: Abrahallen

Når: Torsdag klokka 15.00

RBK og Bodø/Glimt møtes til treningskamp i Abrahallen torsdag. Les mer på trd.events.

Digital Wild // Meta.Morf X - utstillingsåpning

Hvor: TKM Gråmølna

Når: Torsdag klokka 18.00

Utstillingen Meta.Morf X – Digital Wild presenterer kunstnere som gjennom sin praksis utforsker, studerer og kommenterer vår digitale historie og fremtid. Les mer på trd.events!

Mia Landsem - Naken på nett

Hvor: Litteraturhuset

Når: Torsdag klokka 19.00

Mia Landsem reiser landet rundt for å holde foredrag. Torsdag kommer hun til Litteraturhuset. Foto: Terje Svaan

Hvordan kan vi unngå å være sårbare i den digitale sfæren, og hva gjør vi hvis uhellet allerede har skjedd? Det vil Mia Landsem svare på. Arrangementet er en del av Menneskerettighetsuka til Amnesty, les mer på trd.events.

Dragvollrevyen

Hvor: Verkstedhallen

Når: Torsdag, fredag og lørdag

Det er noen spørsmål menneskeheten har lurt på siden tidenes morgen; Hva er meningen med livet? Finnes det liv på andre planeter? Finnes det en Gud? Og ikke minst, hvor og hva er egentlig nivå 1? Det kan du kanskje få svar på under Dragvollrevyen «Nivå 1», les mer på trd.events.

Kalvskinnet-revyen 2020

Hvor: Byscenen

Når: Torsdag og fredag klokka 20.00

«Miljøskada» er den aller første Kalvskinnet-revyen, og de har premiere torsdag og gallaforestilling fredag. Dørene åpner en time før!

Kinopremierer

Hvor: Trondheim kino

Når: Fra fredag

Denne helga er det premiere på sju ulike filmer:

  • Alle utlendinger har lukka gardiner

  • Alt det jeg er

  • Baaghi 3

  • Fremad

  • Latte Pinnsvin

  • The Invisible Man

  • Woman

UKM Trondheim Musikkfestival

Hvor: Kulturhuset Isak

Når: Fredag klokka 16.00

UKM på Isak-senteret i 2016. Foto: Håvard Jensen

Her får Trondheims mangfoldige unge musikkmiljø vise seg frem på scenen. Det er for ungdom mellom 13 og 20 år, og inngangen er gratis. Les mer på trd.events.

Ruben

Hvor: Samfundet, Storsalen

Når: Fredag klokka 21.30

24-åringen fra Troms har fått seg en stor fanskare med sanger som «Lay by me» og «So high». Han har også solgt ut Storsalen, så her må du høre om noen ikke trenger billetten sin likevel.

Veronica Maggio + Sval

Hvor: Byscenen

Når: Lørdag klokka 21.00

Maggio til Byscenen lørdag! Foto: Claudio Bresciani/TT NYHETSBYRÅN

Den svenske pop-dronninga Maggio kommer til Byscenen! Med seg på support har hun norske Sval (Sval Rosenløw Eeg). Dørene åpner en time før, aldersgrensa er 18 år. Obs! Konserten er utsolgt, så hør med kjære og nære om de har en billett til overs. Les mer på trd.events.

NM Troppsgymnastikk junior

Hvor: Trondheim spektrum

Når: Lørdag og søndag

Trondhjems Turnforening, i samarbeid med NGTF, inviterer til kvalifiseringskonkurranse og Norgesmesterskap i troppsgymnastikk nasjonale klasser miks og menn junior. Les mer på trd.events.

8. mars-markering i Trondheim

Hvor: Ulike steder i byen

Når: Søndag

Det er igjen tid for 8. mars-tog gjennom Trondheims gater. Foto: Kim Nygård

Den internasjonale kvinnedagen markeres i Tordenskjoldsparken klokken 13.00, med appeller, kulturelle innslag og folketog gjennom byens gater. Det er mange ulike arrangementer rundt om i byen, som kunstnerisk markering på Trøndelag Teater, foredrag med Linn Stalsberg og «Syklubb fra hælvete» på folkebiblioteket.