Torsdag

På torsdag starter Pstereofestivalen, som i år går over tre dager. Denne dagen får du artister som Lars Vaular, Sondre Justad og Sigurd Rós. Første konsert spilles fra 17.15.

Rekordmange vil jobbe frivillig for Pstereo i år

I dag er det meldt skikkelig sommervær! Hva passer bedre enn å ta seg et avkjølende bad? Her er sju fine badeplasser du kan velge mellom. Eventuelt prøv en av Trondheims "nye" parker.

Fredag

Glad i øl? På fredag er det ølsmaking på Antikvariatet klokken 17.00, og du får opplæring av Ølakademiet i å bruke sansene når du drikker øl.

På fredag er Toppidrettsveka i Trondheim, og det blir rulleski-sprint. Både innledende runder og finale, og det foregår på Torget fra klokken 18.00. Her kan du lese mer om arrangementet!

Det er ikke bare musikk på Pstereo! Det er også ei handlegate, og du kan for eksempel kjøpe deg vintage fra Prisløs og Livid Jeans. Blir du sulten er det flere plasser å stoppe innom for en matbit, her kan du finne blant annet det nye konseptet Melt, Falafelkompaniet eller Indian Tandoori.

Lørdag

Vil du feste natten lang etter Pstereo, er det flere plasser du kan gjøre det. Blant annet  kan du få med deg Lindstrøm på Samfundet, Byscenen byr på Stundom Sessions #4, DIGS med nederlandske JP Enfant og Diskoteket med Boogienetter.

Dette må du vite før du tar opp mobilen på konsert

Trondheim Symfoniorkester holder gratiskonsert i Nordre Gate klokken 15.00 på lørdag.

Søndag

På søndag er det Trondheim triatlon. Deltakerne skysses ut til Munkholmen, og fra der går turen rundt omkring i Trondheim før de kommer til målstreken i Ilsvika. Det starter klokken 11.00.

Er ikke triatlon noe for deg, kan du for eksempel ta turen til Bryggerekka bruktmarked denne søndagen fra klokken 10.00.

Er du ny student, og med i fadderuka? Da er dette dagen å ta turen til Festningen. Her blir det leker av mange slag, og samling med resten av fadderbarna.

Denne linjeforeninga tilbyr fadderuke uten fyll