Torsdag 17. september

Ølbrygging er skikkelig populært og i kveld kan du lære å lage ditt eget brygg med Ølakademiets diplombryggere. Kurset skjer på Håndverkeren klokken 18.00 i kveld.

Lik trd.by på Facebook

Fredag 18. september

To kinopremierer på fredag! Everest er basert på den sanne historien om to klatreekspedisjoner, som forsøkte å bestige verdens høyeste punkt. Om ikke det er imponerende nok i seg selv, så er en ekstrem snøstorm også involvert i filmen. Denne kombinasjonen førte til terningkast 4 i Adresseavisen.

Katastrofal fjelltur: Jason Clark kler fint hovedrollen som ekspisisjonsleder Rob Hall i storfilmen «Everest», som er best før toppen ifølge vår anmelder. Foto: UNITED INTERNATIONAL PICTURES

Hvis du ikke vil ha snø på kino, så blir det nok litt hetere scener i Maze runner: Ildprøven. Dette er oppfølgeren til The Maze Runner - I dødens labyrint, og Adresseavisens anmelder beskriver filmserien som en blanding av «The Hunger Games» med en dæsj av «The Walking Dead» og «The Road» for ungdommen. Terningkast tre btw.

Trondheims nye popstjerne St. Niklas spiller på Sukkerhuset. Med på laget er også det ferske ungdomsbandet Catching Cooper. Dørene åpner klokken 20.00 og konserten starter klokken 22.30.

Lørdag 19. september

Uansett om du liker skating eller ei, så er det nok verdt å ta turen til Trikkestallen på lørdag uansett. Da arrangeres skate-festen Wild In The Parks med hele norgeseliten av rullebrettkjørere i spissen.

Oskar Hovstein Hjellegjerde ble nummer tre i fjorårets europafinale Foto: Vegard Kristiansen

Stemninga blir nok også fette najs på Brukbar/Blæst når Joddski og Jan Steezy entrer scenen. Utestedet skriver selv at denne duoen har sørget for mange fulle, svette, og fulle hus opp igjennom årene.

Planlegg utelivshøsten: Se hva som skjer på Brukbar/Blæst og Byscenen fremover!

Søndag 20. september

Avslutt helga med å følge RBKs ferd mot seriegullet. Denne gangen er det midt-på-treet-laget Molde som skal nedsables på Aker Stadion. Det er kanskje ikke en toppkamp, men det er aldri feil med tre poeng mot romsdalingene. Kampen vises på Cmore Fotball og TV2 Sumo. Har du ikke tilgang til de to alternativene, så kan disse fem utestedene være en god erstatter.

Fant du ikke noe som passet for deg? Her får du en fullstendig oversikt over helgas aktiviteter i Trondheim.

Da gjenstår det bare å si: GOD HÆLG!