Sushirestauranten Sabrura holder i dag til på City Lade, Byhaven, Solsiden, Sirkus shopping og City Syd. Mandag åpnet de i tillegg dørene på Bakklandet og har med det seks restauranter i byen.

Følg trd.by på Facebook

- Dette skal bli en super-Sabrura der vi skal prøve ut nye ting. Vi må følge med i tiden og ikke ligge i samme sporet, sa eier og daglig leder Remy Nordvik til Adresseavisen (PLUSS) i juli.

Eier og daglig leder Remy Nordvik. Foto: Kristin Heggdal

Disse restaurantene i Trondheim er blant Nordens beste

- God mat og god stemning

Restauranten har tatt over lokalene til Sabor Tapas og Grill, som gikk konkurs i oktober i fjor. Mandag gikk startskuddet, og fungerende restaurantsjef Dea Klinkby er meget fornøyd med åpningen.

Foto: Kristin Heggdal

- Det gikk kjempeflott. Det var mange beboere fra Bakklandet innom og det var en jevn strøm med mennesker stort sett hele dagen. Det var god mat og god stemning, sier hun til trd.by.

GUIDE: Her finner du byens billigste sushi

- Skal gi litt ekstra

Klinkby poengterer at de skal leke seg og gi litt ekstra på den nye restauranten.

Medeier og kokk Adrian Løvold forbereder kveldens buffet. Foto: Kristin Heggdal

Blant annet har kokk og medeier Adrian Løvold eksperimentert og laget nye retter.

Denne nye restauranten åpner på Lade og Byåsen

Slik blir «nye» Pirbadet

På Bakklandet har buffeten noen flere retter enn i de andre restaurantene. Foto: Kristin Heggdal

- På åpningsdagen ble buffeten gjort litt ekstra stas på og vi presenterte noen nye retter, blant annet steambuns med ribbe og en kyllingsalat, sier hun.