I februar gikk Shin Sushi, som lå i toppetasjen på Trondheim Torg, konkurs.

Det skulle gå et halvt år før noen fylte lokalene igjen. Det skjedde 3. august da Besuto åpnet dørene.

- Vi hadde en prøveåpning den dagen. Vi har brukt litt tid på å få ting på plass, og på å få maten slik vi vil. Men nå er vi i gang for fullt, sier Rune Granheim, daglig leder ved Besuto til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

Ikke rullebånd

Shin Sushi var kjent for å servere maten på rullebånd. Slik får du ikke sushien servert hos Besuto.

- Vi fjernet rullebåndet. Vi måtte lage plass til buffeten vår, forklarer Granheim.

For det er nettopp det de satser på hos Besuto.

- Vi har buffet og takeaway, sier han.

BAKKLANDET: Sabor blir Sabrura

- Tilstedeværelse

- Det lå jo en sushi-restaurant her tidligere som ikke klarte seg. I tillegg er det flust av sushi-restauranter i byen. Hvordan skal dere hevde dere i sushi-krigen?

- Tilstedeværelsen blir viktig. Og forutsigbarhet. Folk skal vite vite at når de handler her på kjøpesenteret, så har vi buffet her oppe, sier Granheim.

Og med navnet Besuto er det et visst forventingspress på den nye sushi-restauranten:

- Besuto betyr «best» på japansk. Så vi har lagt lista der den skal være, for å si det sånn, sier Granheim.

Apropos sushi - her finner du byens billigste