Etter VG-lista topp 20 på onsdag arrangerer Studio 26 fest. Her kommer artistene etter VG-lista er ferdig på Torvet. Artistene du muligens kan skimte er blant annetThe Main Level, Bendik og Freddy Kalas.

Følg trd.by på Facebook

- Ikke hatt lignende før

Daglig leder hos Studio 26, Petter Melgård, forteller at eventbyrået som arrangerer festen ønsket å ha det hos dem, og de skal legge til rette for at det blir en god fest.

- Vi har ei VIP-avdeling som er reservert for alle som er med på opplegget av artister og folkene rundt dem. Vi kan ikke garantere at alle artistene kommer, men tidligere år har det vært bra oppmøte, sier han.

Melgård forteller at nattklubben aldri har hatt noe lignende før. Han tror en av grunnene til at de ønsket å ha det til dem var for at de kan det de holder på med.

- Vi er en fresh nattklubb med et godt omdømme, og vi er stolte av at arrangørene valgte Studio 26, sier han.

Disse kommer på VG-lista i Trondheim

Håper på 400-500 mennesker

Han tror at i løpet av kvelden vil det bli blant annet gjesteopptredener på DJ-en av artistene, og kanskje noen battles. Melgård håper at det komme mange folk.

- Ut fra det som har vært arrangert tidligere år regner vi med at det kommer mellom 400-500 stykker. Det har vært stor pågang på bordreservasjoner, så vi har kun noen få bord ledige til i morgen. Det er et godt tegn, sier han.

Dørene åpner 22.00, og daglig leder sier de skal gjøre deres beste for at både artister og gjester får en bra kveld.

- Jeg gleder meg veldig. Det blir en morsom greie som vi ikke har gjort tidligere, og med mange kjente navn som kommer, sier han.

Alt du trenger å vite om VG-lista i Trondheim

Festivaler satser på sikkerhet

Det er Espen Selbo og Arnt Grønbech i Selbo Event som er leid inn av VG for å arrangere etterfesten. Selbo forteller at i utgangspunktet skal alle artistene som er med på VG-lista komme på festen av dem som er gamle nok.

- Ingen har sagt at de ikke kommer, og alle bruker som regel å komme, sier han.