Skjærtorsdag 24. mars

På Skjærtorsdag har du mulighet til å få trent lattermusklene på Antikvariatet. Da er det nemlig tradisjon tro improvisert humorteater.

Er du glad i superheltfilmer kan du dra på kino. For på onsdag kom nemlig Batman V Superman: Dawn of Justice ut. Så da gjenstår det å se, hvem er best av flaggermusmannen eller journalisten Clark Kent?

Langfredag 25. mars

Pakk sjokoladen, appelsiner og kakao og dra på skitur – vi har listet opp fem fine skiturer! Det er sunt for både kroppen og sjelen. Dessuten får du litt bedre samvittighet til å spise godteri og mat om du har trent.

Og kanskje er du en av disse smågodt-kjøperne?

Og hva skal du gjøre etter skituren? Da kan du i så fall ta deg en avslappende ettermiddag i Pirbadet og få vasket av deg svetten. Pirbadet har nemlig åpent hele påsken!

Vitensenteret i Trondheim har oppe i påskeferien med et variert program. Her kan du oppleve Orbitron - en aerotrim som bla. European Space Agency bruker for å trene astronauter i å bevege seg i vektløshet.

Lørdag 26. mars, Påskeaften

Hva med å fylle på med litt musikkunnskap i påsken? Rockheim holder åpent og har mange aktiviteter. Hver dag arrangeres Barnas Time, utstilling om Motorpsycho, omvisning i tidstunnelen og mye mer.

Trøndelag Folkemuseum holder oppe hele påsken med et variert program. Her kan du blant annet være detektiv og løse et påskemysterie. Finn også ut hvordan man feiret påske i gamle dager.

Søndag 27. Mars, 1. Påskedag

Hvorfor ikke ta en rolig søndag med en spasertur i byen der du gjør unna denne påskequiz-runden rundt Nidelva, etterfulgt av en bedre middag. Vi har nemlig listet opp restauranter i Trondheim som holder åpent i påsken. Sjekk ut vår store oversikt!

Utestedet Studio 26 arrangerer Afterski, noe som ifølge dem er Trondheims største! Dørene åpner mye tidligere enn vanlig. Så ta på deg afterskiantrekket og swing litt på kroppen.

Fant du ikke noe for deg? Sjekk ut denne oversikten!