Trondheim kammermusikkfestival

Hvor: Ulike steder i Trondheim

Når: Mandag til søndag

Årets Kamfest, som begynte mandag denne uka, byr på nyskapende, høyteknologisk samtidsmusikk, norsk-arabisk tradisjonsmusikk fusjonert med Moddi, nattkonsert i Nidarosdomen, jazz i en villa på Øya - og mye mer. Se fullstendig program på trd.events!

NM i kokkekunst

Hvor: Trondheim Spektrum

Når: Torsdag, klokken 10.00 til 18.00

Her fra da NM i kokkekunst ble arrangert i Trondheim Spektrum et tidligere år. Foto: Adresseavisen

NM i kokkekunst og NM i servitørfag begynte onsdag, og avsluttes denne torsdagen. NM i Kokkekunst er en individuell konkurranse der vinneren i 2018 går videre til «Veien til Årets Kokk» og «Årets Kokk 2019». Les mer på trd.events!

Silent Disco

Hvor: Studentersamfundet, Storsalen

Når: Torsdag, fra klokken 22.00

Gira på å danse torsdag kveld? Dra til Samfundet! Foto: ILLUSTRASJONS REUTERS

Et dansegulv fullt av mennesker - med hvert sitt headset og flere DJs som spiller musikk for å få dansefoten til å virkelig riste. Torsdag kveld er det silent disco i Storsalen!

NB: Arrangementet er utsolgt, så her må du spørre nære og kjære om de har en billett til overs!

Kinopremierer

Hvor: Trondheim Kino

Når: Fredag, ulike tidspunkt

Nå på fredag er det premiere på syv forskjellige filmer hos Trondheim Kino. Se filmen om Andrea Bocelli, «Andrea Bocelli - musikkens stillhet», den norske dansefilmen «Battle», eller filmen «Vi er gutta», om Mannskoret startet av DumDum Boys-vokalist Prepple Houmb og flere andre for nesten femten år siden.

I tillegg kan du se komedien «Johnny English strikes again», familiefilmen «Kristoffer Robin og Ole Brumm», komedien «Night School» eller actionthrilleren «Peppermint».

Admiral P

Hvor: Studentersamfundet, Klubben

Når: Fredag, klokken 21.30

Her fra under VG-lista i sommer. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix