- Hun er sykmeldt og har også avlyst alle andre konserter på sin turné fremover, skriver kommunikasjonsansvarlig Therese Høstad i en pressemelding.

Lik trd. by på Facebook

Avlyst hele turneen

Olavsfestdagene jobber med å finne en erstatter, og vil informere om prosedyren rundt refundering av billetter når erstatteren er klar.

O’Connor har avlyst hele turneen, i hvert fall alle konserter frem til 15. september. Olavsfestdagene har mottatt en legeerklæring om situasjonen.

- Det er beklagelig, spesielt overfor alle som har kjøpt billett og som gledet seg til konserten. Men i et såpass stort arrangement som Olavsfestdagene må man nesten regne med at det  oppstår slike situasjoner på enkeltarrangement, sier programsjef Jens Storli til Adresseavisen.

Jobber med erstatter

Sinéad O'Connors konsert i Kongsgården skulle ha foregått på åpningsdagen 28. juli, tirsdag om en uke. Storli har ikke gitt opp å finne en erstatning for O'Connor.

Det var et betydelig forhåndssalg til konserten, og innkjøpte billetter vil bli refundert på vanlig vis. De praktiske detaljene om dette vil bli offentliggjort i løpet av dagen. Festivalen ønsker først å finne ut om de kan tilby en annen artist som erstatning for O'Connor.