I oktober åpnet den svenske kaffegiganten Espresso House sin første kafé i Trondheim. Kaffebaren fikk lokale like ved elefant-statuen på Trondheim Torg, og administrerende direktør Torodd Gøystdal, er fornøyd med åpningen.

- Vi er veldig godt fornøyd med starten i Trondheim, og gjestene har tatt imot oss med åpne armer. Omsetningen har startet bra, og på det meste har vi hatt nesten 800 gjester innom i løpet av en dag. Dette til tross for at vi ikke har gjort noen ekstern markedsføring i Trondheim, vi har kun åpnet dørene, sier han til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

- Mangler en kaffebar

Nå satser kjeden videre og åpner ny kafé på kjøpesenteret City Lade.

- City Lade er Norges 14. største kjøpesenter og er i seg selv en attraktiv markedsplass. Senteret har under ledelse av Bård Bye hatt en fin utvikling i både antall besøkende og omsetning, samtidig har de utviklet en attraktiv butikkmiks og har mange gode serveringssteder, sier han.

Gøystdal mener derimot at senteret mangler en kaffebar.

- Vi skal bygge en stor kaffebar på over 160 kvm og med over 120 sitteplasser. Der kan man som gjest finne alt fra gode sofaer til flotte langbord og virkelig kunne nyte en pause i shoppingen med god kaffe og god mat, sier han.

Kaffebaren åpner 30. november. Foto: Kristin Heggdal

- Gleder oss til å åpne

Kaffebaren åpner først 30. november og Gøystdal håper da på mange besøkende.

- Vi ønsker alle gjester på City Lade hjertelig velkommen innom til å smake på god kaffe og treffe våre fantastiske baristaer. Vi gleder oss til å åpne, sier direktøren.

Sett denne? Her kan du sette «kaffe på vent» til noen som trenger det