- Carl Johans gate er en fin handlegate med populære butikker og en av Trondheims meste kjente restauranter. Derfor har det i flere år vært ønskelig å samle gårdeiere og butikker om et felles løft for denne gaten og dermed også resten av Midtbyen, sier daglig leder i Midtbyen Management, Kirsten Schultz til trd.by.

Følg trd.by på Facebook

Vil ha stemningsfull førjulstid i Midtbyen

Carl Johans gate har butikker som Filippa K, Retro og Boutique Bello, i tilllegg til restauranter som Kos, Graffi og To Rom og Kjøkken. Diskoteket, Lille London, Raus og Onkel Henrys Tattoo shop preger også gata.

Nå har den fått et løft på julefronten i form av et «teppe» av lys over gata. Det er Midtbyen Management som står bak det nye lyspunktet.

- Vi ønsker å utvide både mørketidsbelysningen og julegatebelysningen steg for steg og bidra til videre utvikling av en stemningsfull førjulstid i Midtbyen, sier Schultz.

Redd for dårlig samvittighet i julen? Et par treningsøkter kan holde

- Håper besøkende vil sette pris på dette

Lysene ble tent 1. november og kommer til å stå frem til 28. februar.

- Denne lyshimmelen er blitt installert for å lyse i årene fremover. Vi er veldig glade over resultatet og er sikker på at kundene og besøkende vil sette stor pris på dette, sier hun.

Klar for jul? Her er 8 ting vi gleder oss til i førjulstida