Trd.by skrev nylig om det nye konseptet «Melt» som kommer til Trondheim i høst. Det er en sandwich-bar som skal åpne på Sirkus Shopping 1. oktober.

Følg trd.by på Facebook

I ekstase

Nå er det mulig å få en liten forhåndssmaking, for i starten av august uke ruller de ut i Trondheims gater med sin egen food truck. Dette er et konsept som allerede begynner å bli populært i byen, og flere restauranter har allerede startet med sine varianter. Blant disse er Una Pizzeria og Falafelkompaniet.

... og de er også på tur til hovedstaden

Daglig leder av «Melt» og Cielo-gründer Mats Paulsen forteller at de er i ekstase over å få være med på å bygge food truck-miljøet i Trondheim.

- Melt er med i prøveprosjektet til Trondheim kommune i år for food trucks, og vil bli å finne rundt i bybildet i Trondheim og på utvalgte festivaler utover sommeren og året, sier han.

Være i bybildet

Han forteller at bilen blir sendt til de på mandag, og vil være klar om et par uker.

– Det er en fantastisk stilig bil. Jeg var og så på den i Bergen på onsdag, og selv om jeg har null peiling på bil, fikk en veldig god magefølelse forteller Mats Paulsen til Malviknytt.

- Vi skal bruke den så ofte vi kan for å være i bybildet. Det er flere plasser vi kan stå og rullere. Vi er i et godt samarbeid med de andre matvognene for å lage et street food-miljø i Trondheim. Vi skal lage en Facebook-side så folk kan følge med hvor vi er, sa han til trd.by tidligere.

Sjekk de spesielle brussortene Håvard har laget