Torsdag 10. desember

Klesbutikken SEAMS på Bakklandet og Ballovarre lærarbeid fra Melhus har i høst samarbeidet om å lage håndsydde og håndskjærte lommebøker og nøkkelringer. Det blir feiret med et event hos SEAMS på Bakklandet i kveld, der det også blir lansert et helt eget SEAMS øl.

Splitter piiiiiiiiiiine, Dumdum Boy står på Byscenen på torsdag og fredag! Hvis du ikke har billett, så har vi dessverre noen dårlige nyheter: konserten er utsolgt, selvfølgelig.

I kveld er det også Europa League-kamp mellom Dnipro og RBK. Om du ikke har tatt turen til Ukraina for å støtte gullgutta, så kan du se årets siste kamp på TV-kanalen Max.

Fredag 11. desember

Det blir skikkelig julekos på Torvet når julemarkedet åpner på fredag. I år kommer det rundt 100 utstillere, som selger kortreist mat og håndverksprodukter. I tillegg blir det konserter og teater.

Lørdag 12. desember

Det har vært mye blæst rundt kartsalget på Ila skole. I skrivende stund er det 2900 personer som har meldt sin ankomst på Facebook. På lørdag starter salget og hvis du vil ha tak i eldgamle kart og skoleplansjer, så kan det med andre ord lønne seg å være tidlig ute. Salget starter klokken 11.00.

Hvem skulle tro at et enkelt kartsalg på Ila skole skulle ta sånn av? Foto: MONTASJE/FACEBOOK/PRIVAT

Motorpsycho holder fortsatt koken etter 25 år og på lørdag står de på Byscenen. I likhet med Dumdum Boys, så er også denne konserten utsolgt, dessverre.

Søndag 13. desember

Man blir aldri for gammel for Rasmus & Verdens Beste Band. På søndag er de på plass i Olavshallen med konsertforestillingen Rasmus & Verdens Beste Jul. Her får du blant annet lære deg om hvorfor du ikke skal spise gul snø, i tillegg blir det humoristisk og fengende musikk om både barneskirenn, snømenn og om å danse hula hula hele jula, skriver arrangøren.

Om du er ute etter sportsarrangement, så er det duket for NM-semifinale mellom NTNUI og Dristug. Kampen starter klokken 15.00 på idrettssenteret på Dragvoll.

Itj' nå som passa for dæ? Her får du en fullstendig oversikt over helgas begivenheter

GOD HÆLG!