Trd.by har tidligere skrevet om gatekjøkkenet Pizza123 Møllenberg, som ikke er kjent for å telle kalorier på sine matvarer.

I fjor hev de seg på Vulkanpizza-bølgen, som ble en formidabel suksess.

- Vulkanpizzaen fikk en utrolig start. Den ga oss en buffer det siste halvåret, rent økonomisk, sier Jon-Arne Kvamsvåg ved Pizza123 Møllenberg.

Følg trd.by på Facebook

320 gram burger - 1,7 kg pizza

Nå er de snart klare med en ny monsterpizza.

Vulkanpizzaen inneholder like mange kalorier som 13 cheeseburgere. Deres nye kreasjon, pizzaburgeren, er bokstavelig talt tapetsert med burgere.

- Pizzaburgeren blir lansert med brask og bram på tirsdag etter påsken. Det er en pizza med åtte burgere oppå, som du kan toppe med valgfri topping, sier Jon-Arne Kvamsvåg.

Burgerne veier 40 gram hver, noe som tilsvarer 320 burgerkjøtt på denne pizzaen.

Med deig, ost og annet fyll, så blir det en heftig vekt på pizzaburgeren.

- En vanlig stor pizza veier rundt 1,2 kilo. Denne er et halvt kilo tyngre med sine 1,7 kilo. Det skal være nok mat for tre-fire personer, sier Kvamsvåg.

- Liker å eksperimentere

Pizza-sjappa på Møllenberg er ikke de første som lager en pizza- og hamburger-hybrid.

- Dr. Oetker selger jo pizzaburger i frysediskene her i landet, og Burger King har i hvert fall tidligere gjort noe lignende i USA. Men de lager den mer som en burger med ekstra kjøtt, sier Kvamsvåg.

Selv om deres produkt ikke er på menyen enda, så har noen utvalgte fått den første snik-smakebiten på pizzaburgeren.

- Vi delte ut rundt 20 av disse pizzaene til våre lojale kunder før jul. Tilbakemeldingene var veldig gode, forteller Kvamsvåg.

- Tror du det blir en ny vulkanpizza-suksess?

- Den fikk jo en helt utrolig flying start, men dette er i hvert fall noe nytt og spennende. Vi liker å eksperimentere litt, sier han.

Trodde du vulkanpizzaen var diger? Sjekk dette svenske beistet

INSTA-ANDREA: - Det er ikke meningen at vi skal spise kjøtt