Torsdag forrige uke skrev vi om Trond-Viggo Torgersen og Tore Sagens show på Samfundet, som solgte alle billettene på tre minutter.

Men det vi - og de som var kjappe på billettbestillingen - ikke visste, var at Samfundet hadde blandet sammen brødrene Sagen.

Lik trd.by på Facebook

- Det har skjedd en stor feil

Samfundet meldte selv om navneblemmen via Facebook.

- Viktig! Det har skjedd en stor feil. Brødrene Sagen ble blandet sammen, og storebror kunne ikke godta at lillebror skulle få være med igjen. Nå er det Steinars tur, og det er altså storebror Sagen som kommer sammen med Trond-Viggo til Samfundet i vår - ikke Tore!, skrev Samfundet på Facebook 15. januar.

Menneskelig glipp

Men hvordan gikk det til?

- Det er nesten litt komisk. Tore Sagen var på Samfundet sammen med Trond-Viggo Torgersen i høst. Så har vedkommende som har opprettet dette arrangementet trodd at det var Tore som skulle opptre med Trond-Viggo denne gangen også. Det var en menneskelig glipp fra vår side, forklarer Ida Karoline Christiernin, PR-ansvarlig og arrangør i Kulturutvalget ved Studentersamfundet i Trondhjem

Samfundet har sluppet seks nye artister

- Beklager på det sterkeste

I samme Facebook-status beklager Samfundet forvekslingen på det sterkeste.

- Vi må bare beklage på det sterkeste, og håper ingen blir skuffet. Ta kontakt ved spørsmål. Vi gleder oss til å få Steinar og Trond-Viggo på besøk!, skriver Samfundet.

Christernin forteller at de ikke har fått noen klager på forvekslingen.

- Hvis noen vil ha pengene tilbake, så skal de selvfølgelig få det. Men det virker som om at folk tar dette med godt humør, sier hun.

Disse artistene spiller på Brukbar/Blæst i vinter

Samme konsept

Til tross for forvekslingen, så blir show-konseptet det samme.

Showet heter «Hvorfor det»  og blir beskrevet som ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Konseptet går rett og slett ut på at publikum skal stille spørsmål til Trond-Viggo og Steinar, som svarer på strak arm.