Torsdag

I kveld er det «sommerimpro» på Antikvariatet. Her er det altså skuespillere som skal ha improvisert teater med mye humor. Det starter klokken 20.00.

Gåsaparken, som du finner på Bakklandet, har fått seg en oppgradering. Nå som det er så varmt kan du dyppe tærne i Nidelva. Foto: Mats Krokstrand

I dag blir det årets varmeste dag i Trøndelag. Hvorfor ikke ta turen til en av disse «nye» parkene, lag deg en hjemmelaget is eller kanskje ta deg en joggetur på en av disse løypene.

Men husk og smør deg! Du bør ikke sole deg for lenge uten solkrem.

Ikke ta solingstips fra denne fyren: Slik så nemlig Lars ut etter noen timer i fjellet uten solkrem

POLITIET: - Folk som tar seg en pils i parken bør ikke føle seg for trygg

Fredag

På fredag er det 22. juli, og det blir minnemarkering i parken bak Rådhuset klokken 14.00. Mathea Pedersen fra AUF og Hanne Moe Bjørnbet fra Arbeiderpartiet holder appeller, og Chand Torsvik skal spille under markeringen.

Kristian Raanes fra Orkdal spiller musikk inspirert av John Mayer og Keith Urban blant annet. På fredag tar han turen til Kafé Skuret for å spille klokken 20.00.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon og Leslie Jones har hovedrollene i Ghostbusters som har premiere på fredag. Foto: Filmweb

På fredag er det premiere på Ghostbusters! Den originale filmen kom ut i 1984, men nå kommer det altså en ny med kun kvinner i hovedrollene. Du kan se den fra 18.30 og utover kvelden.

Her er tre friske sommerdrinker du kan lage i varmen

Lørdag

Liker du å shake til RNB og Hip Hop? Da er kanskje dette noe for deg. IV Play, som består av to jenter ved navn Mirna og Eirin, spiller sanger av blant annet Missy Elliot og Usher på Brukbar/Blæst fra klokken 23.00.

På lørdag er det BMX-day, og i den anledning arrangeres det «streetjam» i Trondheim. Det starter ved sykehuset klokken 12.00.

Rosenborg møter Haugesund på lørdag. Foto: Kim Nygård

Rosenborg møter Haugesund på Lerkendal klokken 15.30.

Vil du lese ei bok i helga? Her er noen fine tips til sommerbøker

Søndag

Kanskje møter du på disse guttene på Pokémonferd i Trondheim Foto: Vegard Eggen

Pokémon-feber herjer i virkelig i Trøndelag. Hva med å bruke søndagen til å samle utallige Pokémons, og møte nye folk på turen? Knyt skoene, ta med deg en sekk med mat og avslutt dagen på en av disse sju fine badeplassene.

MCD fra USA skal spille på UFFA sammen med det svenske bandet Planet Trash på søndag. Dette er virkelig hardcore-punk, ifølge arrangementet. Det starter 20.00.

Disse leketøyene pakker trønderne med seg til sommerferien