Følg trd.by på Facebook

Torsdag

Det var premiere på «The Legend of Tarzan» på onsdag. Været i helga er ikke noe å juble for, så hva er vel bedre enn å krølle seg sammen i kinosetet med popkorn på fanget? Med Alexander Skarsgård på skjermen kan det vel ikke bli feil. Kinoen går fra 13.15 og jevnt utover dagen (og resten av helga).

Adresseavisen inviterer til debatt om utbyggingen av Trondheim Spektrum på Øya. Det vil foregå på Fire Fine fra klokken 18.00.

Pass på! Gjør du dette i fylla kan du miste lappen

Fredag

Gourm£t slipper sin første offisielle singel som de kaller «UV - Prosecco Boi», og det hele skjer på Kudos fra klokken 21.00.

På Kafé Skuret arrangerer de «We Are Stardust» som en hyllest til Joni Mitchell. De skal spille favoritter fra den canadiske musikeren, og det starter klokken 21.00.

Tidligere Paradise-deltaker Lord Audun er gjest på Jesper Nattmann, i tillegg til DJ Håkon Hustad. Det blir en ekte sommerfest med tropiske vibber og musikk, og festen starter 23.00.

Hekta på Pokémon Go? Du er ikke den eneste. Nå har appen snappet rekord fra Candy Crush

Lørdag

Missing Button fra Rissa, Sør-Trøndelag skal ha konsert på Ila Brainnstasjon. De spiller i sjangeren rock/pop/folk, og går på scenen 21.00.

På lørdag lanserer Håvard Johansen og Cielo tre nye sorter brus på Mathall Trondheim, og du får prøvesmake! Fra klokken 09.00.

Nå kan du skaffe deg billig hotellfrokost med denne appen

Søndag

På søndag er det sommerens siste søndagsjazz på Ila Brainnstasjon. Malin Sallstedt skal ha sin første solokonsert, som ifølge arrangementsbeskrivelsen har «stemningsfulle låter og en ærlig stemme». Det starter klokken 14.00.

Interessert i å lære om stående padling, eller «SUP» som de forkorter det til? På søndag arrangeres det introduksjonskurs på Teisendammen klokken 13.00.

Skal du ta deg en øl i helga? Gjør du dette kan alt ditt fremtidige øl bli flatt

Julie (25) viser deg bøkene du sluker i en fei på sommerferie