Han har over 400 millioner visninger på Youtube, og nær 100 millioner har strømmet musikken hans.

En av sangene hans nådde tredjeplass på den gjeve Billboard Hot 100-lista i 2017 i USA.

Nå kommer den 17-årige rapperen til Trondheim og Pstereo, og med det til Norge for aller første gang.

Fra Miami til Trondheim

Det er nemlig kommende verdensstjerne Gazzy Garcia, mer kjent under artistnavnet Lil Pump, som torsdag formiddag ble sluppet som artist under årets Pstereo. Han er desidert mest kjent for låta «Gucci Gang», nevnte låt som havnet på tredjeplass på Billboard-lista.

Den amerikanske rapperen kommer til Norge og Pstereo for første gang! Foto: Pressefoto

Lil Pump menger seg med de store gutta, og med låter som «Crazy», «Molly», «D Rose», «Elementary» og nevnte «Gucci Gang», er Lil Pump altså klar for å erobre Trondheim og Pstereo torsdag 16. august

- Alt tyder på at Lil Pump er utrolig mye mer enn en one hit wonder, noe samarbeid med trap-legendene Gucci Mane og Lil Yachty, drill-boss Chief Keef samt hiphop-traverne Rick Ross og 2 Chainz underbygger, skriver Pstereo i sin pressemelding.

Snart Trondheim Calling: Disse seks hiphop-artistene kommer til Trondheim

Ti artister bekreftet så langt

Som så mange andre artister som har trykt «Lil»-prefikset til sitt bryst, har Lil Pump sitt opphav i strømmenettstedet SoundCloud. I så måte er ungfolen på 17 år, som for øvrig fyller 18 år under Pstereo-helga, en av de desidert mest populære SoundCloud-rapperene.

Hver eneste låt den fargerike rapperen har på SoundClouden sin, har mange millioner streams hver. Foto: Pressefoto

Med Lil Pump føyd til i rekka er det nå ti artister som så langt er klare for årets Pstereo på Marinen 16. til 18. august. Festivalen har tidligere sluppet artistene Aurora, amerikanske Big Thief, Cezinando, deLillos, Fieh, Kjartan Lauritzen, britiske Mount Kimbie, brasilianske Sepultura og svenske Thåström. Og flere skal det bli!