Torsdag 28. april

Én av storbritannias fremste komikere tar turen til byen. Dara O Brian skal fremføre sitt nyeste show - "Crowd Tickler" - som har høstet mange lovord. Du kan trimme lattermusklene på Scandic Lerkendal klokken 18.30 og 19.30.

Mer humor blir det på Olavs Pub klokken 20.00. Der kan du blant annet få med deg komikerne Magnus Jørgensen, Anders Tangenes, Hans Magne Skard og Ronny Torsteinsen på standup-scenen.

Følg trd.by på Facebook

Fredag 29. april

På fredag kan du få med deg en solid konsert, og i tillegg bidra til et godt formål. Klokken 19.00 er det MOT-konsert i Olavshallen, og der kan du blant annet se og høre Thomas Brøndbo, Sie Gubba, Chand Thorsvik og Børge Rømma. Inntektene går til MOT og MC-ravnenes i deres arbeid med å hjelpe ungdom. Her kan du lese mer om konserten.

På kino-fronten, så er det ingen premierer på sendeplanen - men det er nok av godbiter å ta av. Captain America - Civil War, Pyromanen og Jungelboken, for å nevne noen.

F.v. Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Captain America (Chris Evans), and skurken Winter Soldier(Sebastian Stan) setter seg opp mot Iron Man og USAs utenriksminister i «Civil War» som har verdenspremiere denne uka. Foto: NULL, MARVEL 2016

Lørdag 30. april

Har du lyst på kortreist og hjemmelaget mat? Bondens marked står på Torvet fra klokken 11.00 til 16.00, og her kjøper du maten direkte fra produsentene. Om det så skulle være kjøtt, bær eller brød.

På Digs Eat kan du kjøpe deg vintageklær og få deg en heftig klubbopplevelse i samme slengen. Arrangementet har fått navnet Lysthus, og starter klokken 17. Det er for øvrig Prisløs som står for klærne. Her kan du lese mer om konseptet deres: Kjøper du klær hos disse, er størrelsen på plagget bevisst klippet vekk

Søndag 1. mai

Er du en dancing queen og har money, money, money, så kan du få deg det britiske tribute-bandet 1974 Tribute to ABBA. Showet starter 19.30 i Olavshallen.

Hvis ABBA blir litt i det mykeste laget for deg, så kan det symfoniske metallbandet Kamelot være noe for deg. De står på Byscenen klokken 21.00, men det kan være vanskelig å få seg billetter. Arrangøren oppylser at konserten er utsolgt.

Fant du ikke noe som passer for deg