Torsdag

Ønsker du å bli mer samfunnsengasjert i studietiden din? I dag kan du høre 15 presentasjoner fra ulike studentorganisasjoner, alt fra Effektiv Altruisme NTNU til YATA Trondheim vil være på Samfundet klokken 19.00.

Vil du bli bedre på «grønn» mat, er dette dagen. Hagen-gründer Per Viderup skal holde kokkekurs på Stammen Café og Bar under Klimafestivalen. Kurset starter 19.00.

Veggiskonsept slår røtter i Oslo

Følg trd.by på Facebook

Fredag

I helga kommer over 30 artister fra både Norge og resten av verden til Trondheim Tattoo Convention. Her er det mulig å få tatovering eller få med deg flere konkurranser. Det starter 19.00 på Quality Hotel Panorama.

Marit Larsen kommer til Trondheim og skal holde konsert på Byscenen. Syng med til gode gamle «If A Song Could Get Me You» eller nyere låter som «I Don't Want To Talk About It». Dørene åpner 21.00.

Har Jimmy byens mest patriotiske tatoveringer?

Trommas vant førsteplass for sine tatoveringer

Lørdag

I helga er det Jødisk kulturfestival i Trondheim, og på lørdagskvelden er det konsert med de amerikanske rapartistene Baba Israel og Yako 440. Konserten er på Comfort Hotel Park, og starter klokken 21.30.

Trondheim Maraton kjører i gang på lørdag, og her er det alt fra 4 kilometer til maraton å løpe. Skal du ikke løpe selv, kan du jo alltids stå på sidelinjen og heie. Klokken 10.00 starter det.

Studentaksjonen skal gå rundt med bøsser og samle inn penger så barn og unge i Afghanistan mottar lese og skriveopplæring. Fra 10.00 kan det hende du møter på noen studenter i byen!

Konsert, basseverksted, reggae-DJ og dans. Alt dette er å finne i Rotvollfjæra på lørdag når Rotvollfestivalen arrangeres. Festivalen starter 15.00.

Her er Rachels 7 beste joggeløyper i Trondheim

Søndag

MedHum-løpet er i helga, og er et veldedighetsløp for å samle inn penger til arbeid mot tuberkolose og HIV. Knyt på deg løpeskoene, og jogg så mange ganger du vil på 1-kilometersløypa fra klokken 13.00 sammen med blant annet «Skam»-Ulrikke Falch.

Avslutte helga med en konsert? På Ila Brainnstasjon kan du høre «Oh Yeah Tiger» fra klokken 18.00.

10 grunner til å glede seg til høsten i Trondheim