Torsdag 27. august

Er du i det romantiske hjørnet og vil du med din kjære på en romantisk date? Hva med å få med deg sesongåpningen av Romeo og Julie med Trondheim Symfoniorkester i Olavshallen? Showet starter klokken 19.30.

SPOILER ALERT: Romeo dør.

Fredag 28. august

Konsertmoroa på Sverresborg fortsetter! På fredag går Röyksopp og Highasakite på scenen. Det er fortsatt ledige billetter, så du er ikke for sent ute.

På fredag spiller Highasakite og Röyksopp dobbeltkonsert på Sverresborg Foto: OLE MARTIN WOLD

Hvis du ikke er i konserthumør, så har hele fire filmer kinopremierer på fredag.

Filmene det er snakk om er Bølgen, Kvinnen i Gull, Dark Places og We are your friends.

Lørdag 29. august

Sverresborg leverer atter en gang, denne gangen kommer et av Nordens største rockeband ! Det er det finske bandet Nightwish som skal rocke Sverresborg. The Sirens er også med på laget til Nightwish denne kvelden.

Foto: pressefoto

Lets get ready to ruuuuuuuuumble!

Det er Norway Fight Night på Scandic Lerkendal. På dagtid blir det flust av arrangementer for barn. På kveldstid kan du se Nordens beste boksere denge løs på hverandre uten hjelm.

Søndag 29. august

Hvis du er litt ør i hodet etter boksingen og vil slappe av med ei bok i hagen, så kan du jo ta turen til litterær hagefest i Adrianstua på søndag.

Festen starter klokken 14.00 og Erlend Loe, Kristin Ribe og Nina Elisabeth Grøntvedt tar også turen til Ringve på søndag.

Finner du ikke noe du liker? Det er flere ting å sjekke ut i Trondheim, her finner du en fullstendig oversikt.

Og sist, men ikke minst: GOD HÆLG!