Denne helga er det litt av hvert som skjer i Trondheim innen alt fra musikk, kultur,uteliv og film. Vi gir deg en oversikt her!

Lik trd.by på Facebook

Torsdag 03.09:

Om du vil ta helga litt på forskudd (det digger vi i trd.by!) kan du start med en liten konsert. I kveld klokka 22 er det konsert på Familien med Frances Waves + Sun in Sound. Musikken skal være inspirert av artister som The Black Keys, QOTSA og Jack White, sies det.

Har du en komiker i magen kan det være verdt å ta turen til Supertorsdag på Antikavariatet. Der er det improvisert humorteater i bokbaren der du kan får fri utfoldelse. Arrangementet starter klokken 20.00.

Fredag 04.09:

Bastardfestivalen på Avant Garden fortsetter, og denne helga kan du blant annet få med deg The Thriump of Fame, Sons of Sissy og at Any given moment. Mer om Bastardfestivalen og program finner du her!

Fredag starter også Trondheims årlige tattoo-messe der 30 internasjonalt anerkjente tatovører er tilgjengelig for publikum. En fagjury kårer påmeldte publikums gamle eller nye tattoo i 10 forskjellige klasser. Er du inked up, eller gira på å bli det - les mer om dette her!

Denne kvelden er også det glade 90-tallet tilbake i Trondheim. Årets 90-tallsfest går av stabelen på Samfundet klokken 20.00. Tilbake til en svunnen tid der Umbro og Miss Sixty var det kuleste merkene, Will Smith så ut som en kid og Furby, pogs og game boy var det eneste som betydde noe. Glede <3

Om 90-tallet er noe du helst vil glemme kan du heller tilbringe kvelden på Byscenen. Der står nemlig Jonas Alaska klar for å smelte unge pikehjerter. Nylig slapp Alaska en helakustisk innspilling av sitt nyeste og meget kritikerroste album, Younger, og til høsten legger Jonas ut på veien alene med gitar og piano. Konserten på Byscenen starter klokken 22.00.

Lørdag 05.09

Denne kvelden kan du se denne mannen få ereksjon på scenen på Avant Garden i stykket "Boner". Det er svenske Iggy Lond Malmborg (27) som står bak den noe utradisjonelle forestillingen som starter klokken 21.30.

Er det ikke helt din greie kan du meske deg med god drikke og herlig stemning på lanseringsfesten til Trondheim Pride på Me nightclub denne lørdagen. Her blir også programmet til årets pride presentert og herligheten starter klokken 22.00.

Er du ute etter litt blues er det konsert med Pulsator på Cafe 3B. Og som de selv skriver på Facebook : "Til dere som ikke har hørt oss - dette er et 9 manns ensemble med en blåserekke på 4 mann. Sa du trøkk? YOU BET!!" Hvis du tror på dem og har lyst å høre starter konserten klokken 22.

Søndag 06.09

Er du ute etter en rolig helg kan kanskje kino være tingen. Denne helga er det premiere på blant annet En natt i Berlin, Louder than Bombs og The man from U.N.C.L.E., basert på den populære TV-serien fra 60-tallet med samme navn. Her kan du lese mer om helgas kinoprogram.

Ellers så anbefaler vi å bare slappe av og nyte at du ikke trenger å gjøre noenting!

GOD HÆLG!