Vi har sett gjennom alle annonsene med gjenstander som gies bort på «Torget» til Finn.no. Blant de 828 annonsene som ligger ute i Trondheim, fant vi noen som stakk seg litt ekstra ut.

Følg trd.by på Facebook

- Pynteputer forsvinner ned i avgrunnen

Foto: Skjermdump/Finn.no

Hva med en sofa med raknende stofftrekk for eksempel? Sofaen har tydeligvis et stoff som ikke tåler slitasje, noe selgeren er ganske frustrert over.

«Har det først blitt et lite hull, så rakner det til en enorm størrelse!!! Det hjelper ikke å prøve å sy det sammen igjen, da stoffet ikke godtar hjelp!»

Det at stoffet rakner er derimot ikke det eneste problemet. I tillegg har setetrekkene krympet i vask.

«så putene fyller ikke ut hele bredden av sofaen lengre, noe som igjen betyr at alle pynteputer man måtte lene seg på, forsvinner nede i avgrunnen...»

Selgeren håper derfor at noen i Trøndelag er flinke på møbeltrekking.  «kanskje noen har ferdigheter innen opptrekking, eller har et veldig stort teppe!?»

- Jeg har ikke hatt strømbrudd, så jeg kan garantere at den har stått kaldt

Foto: Skjermdump/Finn.no

Har du savnet noe som kan sette litt smak på burgeren? Da kan problemet nå være løst! Denne hamburgerdressingen gis bort i Trondheim, men selgeren opplyser at den desverre må hentes. Hvorfor gis den bort, lurer du kanskje på?

«Hamburgerdressingen ble kjøpt inn av en kompis. Han satte den igjen her og dressingen har ikke blitt brukt siden.Selv er jeg ikke en person som spiser særlig mye hamburger hjemme, og når jeg først finner på å lage det, vil jeg helst lage dressingen selv»Hamburgerdressingen har derfor blitt stående i kjøleskapet til selgeren, som opplyser at det er ganske lite (ca 90x40x50).

«jeg er derfor interessert i å gi hamburgerdressingen videre til noen som kan nyte godt av den. Hamburgerdressingen har stått urørt (med unntak av intern flytting inne i kjøleskapet av logistiske grunner) i kjøleskapet mitt siden innkjøpet i midten av mai. Jeg har ikke hatt strømbrudd i denne tidsperioden, så jeg kan garantere at hamburgerdressingen har stått kaldt i hele perioden. Hamburgerdressingen går ut på dato 3. november 2016».

- Et helt ok bord

Foto: Skjermdump/Finn.no

Det er ikke bare-bare å ha hund. Noen ganger må man kvitte seg med gjenstander som er blitt ødelagt på grunn av verdens beste kompis. Denne selgeren legger i alle fall ikke skjul på at det er skader på bordet hun ønsker å gi vekk.

«Hunden min brukte det som tyggeleke når han var valp, så det har en del skader på hylla under (som vist på bildene)»

Men for all del, bordet kan jo fint brukes.

«Dersom man tar av denne, erstatter den med en annen hylle eller kan leve med skadene er det et helt ok bord»

trd.by har ikke klart å komme i kontakt med syndebukken, som er avbildet i annonsen.

Her er de rareste tingene til salgs påFinn.no

- Tror det er farge man smører i håret

Foto: Skjermdump/Finn.no

Vi ville kanskje ha tenkt oss om to ganger før vi tok dette i håret. Selgeren er også litt skeptisk:

«Usikker på hva dette er, men tror det er farge man smører i håret».

Stine (21) får drøssevis med forespørsler etter Finn-annonse

- Et nesten ubrukelig piano?

Foto: Skjermdump/Finn.no

Vi tar med denne fra nabofylket..

«Et lite impulskjøp på bruktbutikken endte med et piano. Og lykken var stor, helt til det skulle stemmes og brukes. Jeg har innsett at det nok må mer til en stemming for å få vakker og harmonisk lyd i dette»

Men det er jo flere som kan ha god nytte av dette. Selgeren skriver:

«Så, om du:- Alltid har ønsket å bytte innmaten i et piano- Er tonedøv og ønsker å klimpre på et piano- Alltid har vært på utkikk etter elfenbenstagenter til å pynte blomsterbeddet med- Skulle hatt et piano å ødelegge i et eksperiment/stunt/fotoshoot- Er på leting etter en alternativ blomsterkasse-Er drit-god til redesign og ser etter et utfordrende prosjekt- Eller bare er på leting etter et piano for å ha til pynt i stua, og som en hylle til lagring av rot slik bruken har vært hos meg...... trenger du ikke lete lenger!»