Det er noen amerikanske opprettere som var først ute med den merkelige katten, som sies å oppføre seg som en hund. Under navnet Lykoi er denne katterasen resultatet av en blanding mellom en helt vanlig sort huskatt og en villkatt med en spesiell mutasjon.

Lik trd.by på Facebook

Resultatet ble da rasen Lykoi, som får ditt karakteristiske utseende på grunn av manglende pels.

Som en hund

Men det er ikke det eneste rasen har for seg, for ifølge den amerikanske veterinæren og oppfinneren av rasen, Johnny Gobble, skal katten også oppføre seg som en hund.

- Den har luktesansen til en jakthund, logrer med halen når den blir glad og liker å hente ballen som blir kastet. Den har personligheten til en hund, sier Gobble til nettstedet Mashable.

Dermed kan man jo nesten si at en Lykoi er det nærmeste du kommer en hund, om du er katteelsker.

- Helt naturlig

I USA, der denne raser stadig vokser, har de fått mye kritikk. Mest fordi folk tror det står en DNA-spleising bak for å få denne noe merkelige rasen. Det avviser imidlertid veterinæren.

- Folk synes de er ekle, og enkelte hater rasen. Og det finnes folk der ute som ikke liker meg fordi de ikke tror at rasen er laget naturlig, forteller Gobble til nettstedet.

Flere internasjonale medier har skrevet om katterasen, som også går under navnet varulvkatt. Oppmerksomheten har, ifølge Gobble, ført til at flere uærlige opprettere påstår å avle slike katter.

- Det finne bare syv oppdrettere av disse kattene i verden og vi jobber alle mot å avle katter som er sunne og friske, sier Gobble.

Og skulle du hatt lyst å kjøpe en sånn katt, så må du ut med rundt 20 000 norske kroner.

Er du i 20-årene? Da tipper jeg at disse 17 tingene får deg til å svette litt... Om ikke, så kan du være sikkert på at disse tingene bare er noe du kommer unna med i 20-årene.