Det sier Espen Skoland, operativ leder og ansvarlig redaktør i TVNorge og Discovery Norway, når det er klart for lansering av vårprogrammene.

Det er tydelig at TVNorge tar sitt humoroppdrag på alvor, det loves nemlig mye latter – også i 2021.

– Til våren blir det nye sesonger av blant annet «Aldri voksen», «Kongen befaler», «Alle mot alle», «Basic Bitch» og undergrunnsfavoritten «Sigurd fåkke pult». Vi er stolte av å ha med oss etablerte humorstjerner som Jon Almaas og Henriette Steenstrup, sammen med supertalenter som Steinar Klouman Hallert og Maria Stavang, bare for å nevne noen, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norway.

Humorvåren er i gang allerede i november, med premieren på TV-serien «Fjols til fjells», som er løst basert på vårens kinofilm med samme navn. Etter hvert blir det også nye sesonger med kjenninger som «Hvite gutter», «Neste sommer» og «Brille».

Populære gjengangere

En produksjon som måtte kanselleres grunnet pandemien, var fenomenet «Ex on the Beach». Innspilling under fjerne himmelstrøk er fortsatt en umulighet – men programskaperne har gått nye veier – og sendte i stedet en partyglad gjeng til fjells. Det er klart for «Ex on the Beach – Afterski». I tillegg blir det mer «Ex and the City» og de to realitygjengangerne Pierre og Daniel Louis – som også er brødre – får egen serie.

Klart er det også for «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», med profiler som Steffen Iversen, Isabel S. Raad, Victor Sotberg, Fay Wildhagen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Per Heimly om bord.

Populære gjengangere som «Åndenes makt» og «Fire stjerners middag» finner også veien til skjermene til våren, og da blir det også en spesialepisode med «Åndenes makt»-høydepunkter, meldes det fra kanalhold.

Dokumentar-satsing

Denne våren vanker det også en dramanyhet for de unge, en serie kalt «Nach», som følger tre ungdommer gjennom en sommer i Oslo.

Discovery-plattformene hiver seg også med på dokumentartrenden og har klar «Martin Pedersen – Norges største bankraner» på nyhåret.

«Prosjekt kollektiv – året da alt endret seg» er tittelen på en serie om seks ungdommer som flytter inn på et eldrehjem for å bli kjent med beboerne, men så kom koronaen.

Insider FEM er tilbake med innblikk i ulike miljøer, og en mye omtalt dokumentar er også på vei til skjermene til våren, nemlig «Baneheia – kampen om sannheten».