«The Flight Attendant»blir å se på HBO Max fra denne uken, og det hintes om en mulig sesong nummer to om debuten tas vel i mot, melder Rolling Stone.

Bladets anmelder er svært så fornøyd med Cuocos innsats i hovedrollen som Cassie Bowden, og påpeker at hun også er med på produsentsiden - noe som gjør at hun objektifiseres mindre enn i de tidlige rundene med «Big Bang Theory».

Hennes rollekarakterer er flyvertinne på internasjonale flights, og har en nærmest overnaturlig evne til å finne de beste festene - og trøbbel. Men når hun drar på eventyr med sin passasjer fra første klasse til Bangkok, Alex (spilt av Michien Huisman fra «Game of Thrones»), går det galt.

Hun våkner opp fra gårsdagens fyllekule med blackout - og det blodige liket av Alex i hotellsengen ved siden av seg. Mens hun prøver å huske hva som kan ha skjedd, fastslår Cassie at hun neppe er morderen:

- Jeg er ikke den typen i fylla. Jeg er naken på offentlig sted-, skrike på t-banen-full.

Og det slutter ikke med ett drap, tvert om. Men ifølge Rolling Stone bys det også på mye humor, og regissør Susanna Fogel («The Spy Who Dumped Me») lar humor og thrillerhandling gå hånd i hånd.

I andre roller ser man Zosia Mamet fra «Girls» som Cassies bestevenn og advokat og Rosie Perez som kollegaen Megan.