«Paradise» har gått gjennom drastiske endringer. Nå er uke seks underveis av årets første sesong av realityserien.

I forrige uke sjekket 36 år gamle Saba Hatzimarkos inn, også omtalt av Nettavisen.

Orkdalingen som bor i Trondheim, er årets eldste deltaker, men det får ikke de andre deltakerne vite.

– Jeg sjekker inn som 26, og det tror de på hele oppholdet mitt der. Jeg ville ikke bli et mål med en gang fordi de skulle tenke at jeg var eldre og derfor smartere enn dem, sier hun om den hvite løgnen til Trd.by.

26-åringen… unnskyld, 36-åringen har tykk hud etter mange år i Hollywood. Det kommer godt med i «Paradise». Foto: Privat

– Gitt meg veldig tykk hud

– Det var litt gøy å ta ferie og være 26 år igjen, sier 36-åringen, som er både fotograf og filmskaper, i tillegg til å være burlesque-artist hos Secret Flamingo, et nettverk for drag og burlesque-miljøet i Trondheim.

Mye av 20-årene ble tilbrakt i Hollywood, hvor Hatzimarkos satset på en skuespiller- og modellkarriere. Det har formet henne.

– Det har gitt meg veldig tykk hud. I underholdningsbransjen i Hollywood er det steintøft. Det er grusomt ærlige tilbakemeldinger, sier Hatzimarkos.

Det var spøkelsesuke, og Hatzimarkos sjekket inn som åndeutrdriver. Det latet hun også som at hun var i virkeligheten, og sier hun glemte å avsløre at det var løgn. Foto: Viaplay

Derfor mener hun at hun kanskje tåler litt mer enn de andre inne i «Paradise»-villaen.

– Jeg er nok veldig mye mer rett frem enn de andre der inne. Ting som de griner av, griner ikke jeg av. Jeg måtte holde litt igjen og ikke være for ærlig, sier Hatzimarkos.

Den store drømmen

I fjor vant hun pengepremie i NRK-programmet «Alle mot 1», tidligere i år var hun i finalen i nasjonal lipsync-konkurranse og nå deltar hun altså i en reality på TV.

– Hva håper du å få ut av «Paradise»-deltagelsen?

– Den store drømmen er å bli programleder, og jeg håper jeg er kommet et steg nærmere drømmen. Jeg elsker å være både foran og bak kamera, sier Hatzimarkos, som i 2018 vant en Emmy for kortfilmen «Just a normal girl», som handler om lillesøsteren som har asperger syndrom.

Hatzimarkos er ikke eneste trønder i denne sesongen av «Paradise». Her er hun med malviking Celine Skagseth, som også er å se i sesongen. Foto: Kimberly Dahle