Nyheten kommer mindre enn fire måneder etter den mye omtalte sisteepisoden, melder BBC.

Serien vil gjenopptas neste år, og den vil da bli tilgjengelig i Storbritannia og USA på Amazon Freevee, selskapets strømmetjeneste – som er gratis.

Kylie Minogue, Jason Donovan og Guy Pearce var blant de gamle favorittene som kom tilbake for det som ble antatt å være den siste episode, der alle husene i Ramsay Street var til salgs.

Men Stefan Dennis (Paul Robinson), Alan Fletcher (Karl Kennedy), Jackie Woodburne (Susan Kennedy) og Ryan Moloney (Toadfish Rebecchi) vil være blant dem som vender tilbake til serie-universet, for den nye serien.

Andre skuespillere fra den opprinnelige serien, har imidlertid tvitret at dette er nytt for dem – og at ingen har kontaktet dem om planene. Flere av disse er også med på planene om en «Neighbours»-farvel-turné, som etter planene skal i gang i mars, neste år.

Teamet bak showet, som skal vise glimt av seriens 37-årige historie, skriver følgende på Twitter:

«Først og fremst er vi begeistret over at «Neighbours» kommer tilbake. Når det gjelder farvel-turneen, vil den absolutt gå som planlagt – vi trenger bare et nytt navn.»

I en uttalelse til BBC News, la det kommende showets produsent, Dean Elliott, til: «Nå kan vi ha en enda større feiring neste år, og snu det som allerede skulle bli et fantastisk tilbakeblikk på den ikoniske såpen, til en enda større feiring av dens tilbakekomst – og dens fremtid».