Den norske skuespilleren beskrives som sentral i den nye sesongen av «Den som dreper», som slippes på Viaplay 28. mars og blir årets påskekrim på strømmetjenesten.

– Jeg spiller en mann med en sterk indre konflikt og en dualitet som det har vært utrolig spennende å utforske, har han tidligere fortalt.

På rollelisten i kommende sesong, som består av åtte episoder, står også Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og Natalie Madueño.

Handlingen tar utgangspunkt i tre uoppklarte drap på unge menn på den danske øya Fyn. På tross av at de ble drept med få måneders mellomrom under lignende omstendigheter, klarte ikke politiet å oppklare drapssakene, og fem år etter står etterforskerne fortsatt uten svar, heter det om serien.

Nå prøver Louise desperat å løse saken med 18 år gamle Markus, fordi moren hans har kreft og brenner etter å oppklare sønnens mord før hun dør.

– Det har vært en glede å lage en ny sesong av Den som dreper, der vi – i motsetning til i en klassisk krimhistorie – avslører morderen allerede i første episode. Det har vært spennende å jobbe med, for nå trenger ikke seerne gjette hvem drapsmannen er, men i stedet forholde seg til ham som menneske. Jeg håper den nye sesongen blir godt mottatt. Jeg kan i det minste garantere en god spenning, sier Ina Bruhn, hovedforfatter av serien.