Thomas Numme, Harald Rønneberg og Truls Svendsen spiller kjendismanagere – eller «tre aldrende underholdningsstjerner som innser at populariteten deres er dalende», som det heter i pressemeldingen.

Her heter det videre at denne nye og barske virkeligheten får dem til å tenke nytt: De starter nemlig managementet Kjendis AS, der de tar på seg jobben som managere for andre kjendiser. Skal vi tro pressemateriellet byr den nye jobben på stadige utfordringer for trekløveret, som ikke alltid henger med i tiden. De oppdager også at det å dekke andre kjendisers behov, samtidig som de prøver å redde stumpene av egen kjendistilværelse, kan være vanskelig.

Blant kjendisene som dukker opp i rollene som seg selv, er Leah Isadora Behn, Emma Ellingsen, Jan Thomas, Morten Ramm, Aleksander Sæterstøl, Leo Ajkic, Tone Damli, Fetisha Williams og Kadafi Zaman.

– Serien er på mange måter drømmeprosjektet vårt. Vi tre får endelig jobbe sammen igjen, og så har vi fått med oss så mange fine folk, sier Truls Svendsen. Harald Rønneberg er på sin side glad for muligheten til å spille en overdrevet versjon av seg selv.

– Vi kan vel si at vi spiller ekstrem-utgaven av oss selv, noe som var utrolig gøy. Og når mangler og feil blir forstørret hundre ganger, vil nok seerne møte en litt annen utgave av oss tre enn det de er vant til.

Thomas Numme mener serien også har en seriøs side, der den også gjør plass til det som ikke er så bra i underholdningsbransjen og kjendistilværelsen.

– Men det ligger også kjærlighet i bunnen, både til bransjen og ikke minst til hverandre, slår han fast.

«Kjendis AS» kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte til høsten.