I serien, som teller åtte episoder, dukker også den britiske skuespilleren Tobias Menzies, kjent fra storproduksjoner som «Rome», «Outlander» og «The Crown» opp, sammen med en rekke kjente skandinaviske skuespillere.

Det er imidlertid Pia Tjelta som har hovedrollen: Vi møter henne i rollen som fertilitetslegen Elin – en rollefigur hun selv beskriver som en moderne drømmerolle.

– For meg har det vært en gavepakke å få spille en så kontrastfylt karakter, og jeg har elsket hvert sekund av innspillingen. Jeg føler vi har laget noe annerledes. Noe med hjerte og sjel i hvert eneste ledd, som jeg virkelig håper seerne vil like. Å lage TV er det store «vi», og denne gjengen er den råeste jeg har jobbet med i hele mitt liv, sier Tjelta før sendestart.

Ved siden av Tjelta og Menzies, ser vi også Jakob Cedergren, Ola G. Furuseth, Mariann Hole, Sara Khorami, Ane Skumsvoll og Erle Østraat i rollene.

Kathrine Valen Zeiner er serieskaper og manusforfatter for «Made in Oslo». Hun har tidligere jobbet med norske produksjoner som «Wisting», «Valkyrien» og «Øyevitne».

– En stor øvelse i denne serien har vært å holde det nært. Å la fag, politikk, bransje, forskning og lovgivning være bakteppe, krydder og kontekst, mens vi gjennomlever dilemmaene sammen med karakterene, forteller Zeiner om serien, som blant annet handler om ufrivillig barnløshet.

I regirollen for serien finner vi Marit Moum Aune.