I kveld er det klart for årets utfordrere i TV-serien «Farmen», og i år skal 34 år gamle Camilla Grøseth fra Oppdal få muligheten til å kjempe seg inn på programmet. Det var OPP.no som først omtalte saken.

Lik trd.by på Facebook

Hun og tre andre deltakere skal i ilden på gården ved Eidsvoll, og det gjenstår å se om seerne får bli bedre kjent med trønderen.

Påmeldt tidligere

- Jeg har pratet om at jeg kunne tenkt med å delta i en realityserie. Ei venninne av meg meldte meg på både 71 grader nord og Farmen for en del år siden, men da passet det dårlig fordi det var da broren min ble syk, forteller Camilla Grøseth til OPP.

Lillebroren Øivind André Grøseth fikk leukemi i 2005, og døde to år senere. Siden da har Camilla og familien arbeidet mye for å samle inn penger til kreftforskning.

Jonas fra Trondheim var også nylig på TV. Men han hadde litt mindre klær på seg enn Camilla.

Men i år et det Grøseths tur å figurere på TV-skjermen. Både hun, søsteren og faren var påmeldt programmet, men det var bare Camilla som kom gjennom nåløyet.

Øvd med øks

Hun forteller at hun først antok at hun og faren skulle delta sammen, men på ferie i sommer fikk hun beskjeden om at hun måtte dra inn alene.

- Jeg hadde forberedt meg på å ha med pappa, men sånn ble det ikke. Det blir veldig spennende uansett og jeg gleder meg til å se programmet i kveld, sier Grøseth til trd.by.

I kveldens episode kommer hun og tre andre inn med båt, og mottakelsen var noe lunken fra de andre deltakerne.

- Det var selvsagt ikke populært, alle er jo der for å vinne. Men det handler om å komme seg inn og spille kortene riktig, forteller hun.

Selv hadde hun fått litt tid til å øve før deltakelse, for noe særlig gårdserfaring har hun ikke.

- Jeg har aldri jobbet på gård, men har vært med ei venninne som jobbet på seter. Før jeg ble tatt ut lærte jeg å sette sammen en separator, og tjuvtrente litt på å kaste øks, sier hun til OPP.

Camilla er ikke den eneste trønderen som gjør noe nytt på TV. Her kan du lese om Sunniva som også leter etter kjærligheten.