Der blir han del av et stjernelag som skal tilby abonnenter innhold. Der skal «Radioresepsjonen»-trioen samt Herman Flesvig og Mikkel Niva også ta plass.

– Vi skal samle Norges beste podkastinnhold på ett sted, og da synes vi det er utrolig stas at Harald Eia ønsker å komme til oss. Han er en av Norges største komikere, og å kunne styrke laget med hans fantastiske kreativitet, kvalitet og kunnskap føles som en virkelig seier, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsteds nyhetsmedier (News Media).

Kampanje skriver at Harald Eia de siste årene har vært på stadig flyttefot i det norske mediemarkedet. Tilbake til NRK kom han i 2018, der han jobbet med programserien «Sånn er Norge», etter å ha vært i TVNorge siden 2013.

– Det er jo litt synd for NRK. Men noe Harald hadde lyst til nå, så vi ønsker han bare masse lykke til, sier underholdningssjefen i NRK, Charlo Halvorsen, til nettstedet. I en uttalelse fra Harald Eia, som innleder PodMe-samarbeidet «i løpet av høsten», heter det:

– Jeg gleder meg til å være med det kreative laget som skal skape morsomme og interessante podkaster på Schibsteds nye podkastplattform. Dette blir en gøyal lekegrind for meg og de andre kokko folka som skal få boltre seg med prating og tull. Det eneste jeg frykter er å bli lurt inn i et bisart podkastkonsept med Morten Ramm.