Torsdag 7. januar

I kveld er det duket for Tiësto-konsert på Clarion Hotel & Congress. Det ser ut til å være utsolgt, men er du heldig og har sikret deg billett kan dette bli en vill kveld med superstjernen.

Det er fortsatt mulig å ta seg en piruett på skøyter, for deg som takler den bitende kulden. Skøytebanen på Cicignons plass er åpen fra 10.00-18.00 ut februar, så hvorfor ikke ta skøytene fatt i helga?

Skøytebanen på Cicignons plass er fortsatt åpen. Hvorfor ikke dra dit i helga? Foto: Frank Lervik, Adresseavisen

Glad i jazz? Ila Brannstasjon byr på Susann Araya. En sanger inspirert av blant annet Tracy Chapman. Fra 20.00-23.00. Det er gratis inngang.

Følg Trd.by på Facebook.

Fredag 8. januar

Else Kåss Furuseth på norgesturné! Fredag og lørdag kommer hun til Trøndelag Teater for stykket «kondolerer», som er en humoristisk og alvorlig historie om å miste sin mor og bror i selvmord. Forestillingen starter 20.00.

Else Kåss Furuseth er på norgesturné. Fredag og lørdag kommer hun til Trondheim. Foto: Ntb Scanpix

Hva er vel bedre enn å dra på kino en fredagskveld? Har du ikke fått med deg Joy med Jennifer Lawrence eller The Martian med Matt Damon, er det virkelig på tide.

Fredag (og lørdag) er det nyttårskonsert med Trondheim Symfoniorkester på Olavshallen. Med musikk full av energi og følelser vil dette bli litt av en cocktail for publikum. Forestillingen starter 19.00 begge kveldene.

Lørdag 9. januar

Lørdagskveld er det duket for skikkelig Disco Night! Visevertshuset blir det disco i ekte 70-tallsstil. Selvfølgelig blir det bare musikk fra det tiåret også; BeeGees, Abba, Michael Jackson, Stevie Wonder og Grease er bare noen av legendene som blir spilt over høyttalerne.

På lørdag får du servert disco i ekte 70-tallsstil, med ingen ringere enn Grease på anlegget. Foto: Ntb Scanpix

Glad i kunst? Da må du ta turen til ArtHotel Brattøra på lørdag. Trond Are Berge stiller ut bilder der han har brukt «Naturen som studio». Det hele foregår på lørdag fra klokken 19.00

Rasmus Rohde fra verdens beste band trenger hjelp til å sjekke ut nye låter. Det blir også servert noen gamle slagere på solokonserten. Fra kl. 20.00 på Ila Brannstasjon.

Lurer du på hva mer som skjer? Her får du en komplett oversikt.