Etter konserten i Granåsen har Springsteen lagt ut flere bilder på sosiale medier der han hyller trønderne for å ha holdt ut i regnværet.

«Thanks for braving the rain for a great night of #TheRiverTour, Trondheim!» skriver Springsteen i denne posten han har lagt ut på Instagram.

Under konserten i Granåsen ble dette bildet delt på verdensstjernens profil.

Bildet er også delt på Springsteens offisielle Twitter- og Facebook-side. På sistnevnte har innlegget fått hele 18.000 likes.

Adresseavisen har trillet terningen på konserten. Bruce satte Granåsen på verdens rockekart, skriver Trygve Lundemo.

Oppfant ny arena

Onsdag kveld gjestet Steven «Little Steven» Van Zandt Sommeråpent på Tjuvholmen i Oslo. Der fortalte han programleder Tore Strømøy at han var svært begeistret over å få spille i Trondheim.

- Det var helt fantastisk, sa han da Strømøy spurte hvordan det var å spille i hjembyen hans.

- Vi har aldri vært der, og det er veldig morsomt å spille en ny by. Vi har et par nye byer på denne tureen, men det er ikke så ofte det skjer. Jeg har alltid hatt lyst til å spille i Trondheim så det var veldig gøy, svarte en strålende blid Steven Van Zandt.

Han ga også utrykk for at han syntes det var stas å få være første band som spiller på en ny musikkarena, og at det ikke var en hvilken som helst arena verdensstjernene fikk innvie.

- På en måte oppfant vi et nytt sted å spille, midt i skogen. Det er ingen som har spilt i bunnen av skihoppet før, sier han lattermildt.

- Helt fantastisk

Også Bruce har ytret entusiasme over å få spille mellom trærne i Granåsen. Rune Lem, daglig leder for den norske avdelingen av Live Nation, tok flyet sammen med Bruce Springsteen fra Trondheim til Oslo etter konserten, og fortalte at også superstjernen var fornøyd.

- Bruce spurte om det var mange andre som hadde spilt her, og da jeg svarte at han var den første, sa han bare «wow»! Han fortalte at han var lei av å se fotballstadioner alle andre steder på europaturneen, og var veldig glad for å endelig se noen trær, fortalte Lem.

Vanligvis spiller ikke bandet på arenaer som ikke har vært testet ut før, men da Springsteen fikk vite at de var først ut ble han imponert.

– Bruce visste faktisk ikke han var først ute i Granåsen. Han fikk vite det på flyet, og tenkte bare «helt utrolig, det her satt jo som ei kule!», sier Vanebo til NRK.

Etter konserten på tirsdag sa Bruce til Stein Vanebo at han gjerne vil komme tilbake til Granåsen. Så da er det bare å håpe.