Denne saken ble først publisert 13.01.2016, men deles på nytt til glede for nye lesere.

Blitt litt få swipes i din retning i det siste? Kanskje kan det skyldes noe så enkelt som at klærne du har på deg på profilbildet er noe kjedelige.

Det skriver Mashable.com, som har sett på en egen Tinder-studie.

Følg trd.by på Facebook.

Analyse av profilbilder

Tinder har analysert 12.000 profilbilder av menn og kvinner mellom 18-40 år, i New York, Los Angeles og Atlanta. Studien viser at det store flertallet av brukerne har ganske like profilbilder, hvor de har på seg antrekk som ikke akkurat får dem til å skille seg ut i mengden.

Ifølge analysen, bruker hele 72 prosent av mennene helt vanlige basics, og i nøytrale farger. 56,2 prosent av kvinnene gjør det samme.

Her får du 20 tegn på at du ikke er klar for å slå deg til ro.

Kanskje det blir litt flere swipes på deg om du bytter til en oransj genser? Høres jo rart ut, men verdt et forsøk! Foto: Shutterstock, NTB Scanpix

Dropp den hvite skjorta

Svart var den mest populære fargen hos begge kjønn, etterfulgt av hvit, blå og grå. Og når det gjelder selve antrekkene, er menn voldsomt glad i langermede skjorter med knapper, viser det seg. Hele 32,8 prosent bruker dette på profilbildet, faktisk.

Kvinner holder seg stort sett til kjoler, etterfult av singlet. Hvem skulle tro at klærne hadde så mye å si?

«Klær er en viktig måte for individer å sende signaler til potensielle Tinder-treff. [...] Et profilbilde gir et viktig glimt av en persons personlighet, [...] og klær er en faktor som er med å skape et inntrykk av hvem personen er. », sier Dr. Jessica Carbino, sosiolog ved Tinder, til Mashable.

Kort oppsummert: Nøytrale farger som sort, hvitt og beige gjør deg ingen tjenester. Tinders eget tips, går som følgende:

«Gitt at det store flertallet av brukerne er iført nøytrale farger, bør enkeltpersoner som ønsker å stikke seg ut bruke sprekere farger.»

Bruk farger, altså! Høres kanskje litt for enkelt ut, men kanskje verdt et forsøk?

Datingkurs? Denne fyren tar 8000 kroner for å lære deg å sjekke opp jenter i Trondheim.

Sjekk ut topp 10 Tinder-moments.