- Vi vet at det er mange trøndere som følger med på oss også, så vi gleder oss veldig. Jeg hører det er plass til over 1 000 personer i Olavshallen, noe som er ganske heftig, sier Preben Fjell, eller Prebz om du vil, fra Norges største Youtube-kanal, Prebz og Dennis.

Så langt har Youtube-stjernene hatt to forestillinger, i Halden og Bergen. Denne helga blir hektisk for duoen. Fredag gjester de Stavanger, for så å holde to show i Ålesund på lørdag, før de kommer til Trondheim og Olavshallen søndag.

- Så intenst tror jeg aldri vi har hatt det før, dette er en helt ny greie for oss. Det er veldig spennende!

«Best of» fra Youtube

Under liveshowet på søndag vil publikum få være med på ulike utfordringer, live gaming og mye annet sprell i kjent Prebz og Dennis-stil.

- Det blir som en «best of» fra Youtube-kanalen, med ting som fansen gjerne kjenner igjen med en gang. Det kommer til å bli veldig gøy! Normalt pleier vi å ha en skjerm som mellomledd mellom oss og seerne, men nå får vi involvert publikum.

- Hvem er det som kommer?

- Det er en del blodfans, i tillegg til en del foreldre faktisk. Vi har fått tilbakemelding fra foreldre om at de humrer i ny og ne de også, selv om showet er mer for den yngre garde. Det er ikke sånn at foreldrene gjesper seg gjennom 75 minutter. De ler vel litt av dumskapen vår, ler Fjell.

- Et herlig punktum

Siste forestilling vil være 4. mars, og Fjell forklarer at planen er å drive Youtube-kanalen videre frem til da. Etter det - ja da er det slutt på Youtube-eventyret. Med over 167 millioner klikk på kanalen sin har Preben Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal. For i underkant av to uker siden ble det klart at duoen velger å legge kanalen på hylla.

- Dette er et herlig punktum, der vi kan sette to streker under Prebz og Dennis med et storslått show landet rundt.

- Er det trist å tenke på at det snart er over?

- Det er litt vemodig, men samtidig fint. Vi har hatt det så gøy, vi gir oss på topp og det føles riktig. Det å lage show i landets kriker og kroker nå blir fantastisk.

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no