Filmhøsten innledes med et smell: Kruttrøyk og action i ville vesten er ingrediensene når Antoine Fuquas «The magnificent Seven» når filmduken i september.

Følg trd.by på Facebook

I Marvels kommende «Dr. Strange» blir det en annen type eventyr: Benedict Cumberbatchs karakter læres opp i kunsten å bekjempe ondskap med magi.

Også yngre publikummere kan se fram til magi på kinoduken, når «Harry Potter»-arvtakeren «Fabeldyr og hvor de er å finne» melder seg.

Tim Burton pleier heller ikke å spare på magien og varter i høst opp med eventyret «Miss Peregrines Home for Peculiar Children».

En stor dose konspiratorisk glede slippes løs når Ron Howard og Tom Hanks går sammen igjen om et nytt Robert Langdon-mysterium. «Inferno», den tredje filmen basert på Dan Browns bøker, melder seg i høst.

En annen bok som får liv på kinoen denne høsten, er Paula Hawkins suksess «Piken på toget» med Emily Blunt og Rebecca Ferguson i rollene.

Komediehungrige kan glede seg når Bridget Jones vender tilbake, denne gangen med en baby i magen, samt at «Absolutely Fabulous»-damene er klare for å sprette champagnen allerede i slutten av september.

Det er flere ting enn kino og film som er verdt å glede seg til i høst. Her er 9 andre ting!