I dag slapp NRK en rykende fersk «Skam»-teaser på sine hjemmesider.

Det har vært mange teorier på hvem som skal ta over hovedrollen i den populære ungdomsserien. De heteste teoriene har gått ut på at Vilde eller Sana skal være i hovedrollen, men det ser ikke ut til å stemme.

I den korte snutten er det nemlig null jenter med. I stedet får vi se fullt av gutter i en heftig, lettkledd vannkrig i en garderobe. Én av guttene er ikke med på leken, men sitter der med et smått bekymret blikk. Det hele ender med en melkekartong som blir kastet i veggen. Det hvite sølet havner i ansiktet på gutten. Han ser så i kameraet med et uttrykksløst blikk og med melk rennende nedover fjeset. Scenen er over, navnet «Isak» popper opp og avslutter med «Høsten 2016».

«Skam»-Ulrikke (19) og venninnen Elise (19) har laget podkast

I sesongavslutningen av sesong to avsluttet det med at vi så Isak, noe som tydet på at det var han vi kom til å få se i sesong tre. Både i sesong en og sesong to har vi fått tydelige tegn på at Isak kan være homofil, og seerne har derfor «ventet» på å få se hva som skjer videre med han og om han skal «komme ut av skapet». Nå ser det ut til at vi endelig får noen svar.

- Skam-fansen har en fantastisk sesong i vente. Klippet taler for seg selv, sier Håkon Moslet, redaksjonssjef i P3, til Osloby.

KRIPOS: - Vilde fra Skam har rett