trd.by har fått tilsendt bryllupsbilder fra ulike fotografer i Trondheim, som er unike og spesielle på hver sin måte. Kreativiteten har fått blomstre, og her kan du se et utvalg av noen av de flotte bidragene vi fikk inn!

Følg trd.by på Facebook

Uten instruksjoner

Foto: Vangelis Kalos/Vangelisphotoart

- Dette bildet har 2300 likes på Facebook-siden min, sier fotograf Vangelis Kalos til trd.by.

Brudeparet er Miriam og Daniel, og Vangelis hadde tenkt ut dette bildet allerede ett år før det ble tatt.

- Paret ble umiddelbart med på idéen, sier han.

Bildet er tatt i Trondheim sentrum og Vangelis forteller at han ikke hadde noen form for kommunikasjon med paret da bildet ble tatt.

- Det er tatt på lang avstand og vi fikk ikke til å snakke, og dermed fikk heller ikke paret noen instruksjoner på hva de skulle gjøre. Det synes jeg gir bildet en veldig naturlig følelse, sier han.

- Ganske enkelt

Foto: John Andre Aasen/Phokus

Bryllupsbildet til Anita og Martin.

- Her har paret og forloverne flyttet seg mange ganger mens kameraet sto på stativ. Ganske enkelt egentlig, og satt sammen lagvis i Photoshop etterpå, sier fotograf John Andre Aasen i Phokus til trd.by.

Fikk med folkemengden på Bakklandet

Foto: John Andre Aasen/Phokus

Dette er bryllupsbildet til Therese og Alex på Bakklandet i Trondheim.

- Dette var et artig prosjekt for et brudepar i fjor. Vi hadde planlagt å ha med masse såpebobler, så vi delte ut flere flasker til et tilfeldig publikum på Bakklandet. Alle som deltok var vitne til en seiersdans gjennom gatene på Bakklandet, sier fotograf John Andre Aasen trd.by.

Et minne fra Trondheim og Norge

Foto: Vangelis Kalos/Vangelisphotoart

Dette er bryllupsbildet til Luzie og Holger, som reiste fra Tyskland for å gifte i Trondheim. Bildet er tatt av Vangelis Kalos.

- Som fotograf prøver jeg å bruke uvanlige steder og ulike perspektiv når jeg tar bryllupsbilder. Jeg ville at det utenlandske brudeparet skulle få noe spesielt og unikt, men samtidig ha et minne fra Trondheim og Norge, sier Kalos.

"Blown away"

Foto: John Andre Aasen/Phokus

Miriam og Ares bryllupsbilde på Øysand.

- Tanken var å lage et svevebilde. Tittelen "Blown away" var bestemt på forhånd. Vi hadde knapt med tid og det blåste som bare rakkern på Øysand den dagen, så det at paret på en veldig sporty måte klarte å gjennomføre det, står det respekt av, sier Aasen.

Aasen forteller at metoden for å få til et slikt bilde er ganske enkel.

- Kamera på stativ, fotografere bakgrunnen, deretter inkludere paret ved hjelp av stige og krakk, og i etterarbeidet viske vekk stigen og krakken etter beste evne, sier han.