Den Emmy-vinnende programlederen som har sitt eget, multiprisbelønte TV-show, stiller seg foran mikrofonen i tiden 10. august til 23. august. Men det blir kun åtte standup-forestillinger, alle på USAs vestkyst.

«An Evening With Ellen DeGeneres» er tittelen. Bak står Live Nation, som kjører sitt Verified Fan-opplegg. Ifølge Los Angeles Times er det de to siste forestillingene, i Benaroya-konsertsalen i Seattle, som vil tas opp med tanke på Netflix-sending.

– Det har vært 15 år siden jeg gjorde en standup-spesial. Og jeg skriver den nå, jeg kan knapt vente, sa DeGeneres i en uttalelse i mai da Netflix-sendingen ble offentliggjort.

Ellen DeGeneres har hatt mange celebriteter på plass i stolen ved siden av seg på TV-showet, som i hvert fall går ut 2020. Her med Barack Obama i 2016. Foto: AP

Sendetidspunkt er ikke bekjentgjort. Ellen DeGeneres har tidligere dukket opp to ganger på konkurrenten HBO, med «The Beginning» i 2001 og «here and Now» i 2003, som begge ble Emmy-nominert.

«The Ellen DeGeneres Show» er på vei inn i sin femtende sesong på TV-skjermene, og har vunnet i alt 59 Daytime Emmy Awards-priser. Bare «Dr Phil» har flere seere. DeGeneres har også vært vert for Oscar- og Emmy-sendingene så vel som Grammy-prisutdelingen.