- Oi i helvete – det er flere tusen stemmer det! Det er stort å vinne, og fortjent, ler Oddvar Hellem (24) over telefon når Trd.by overbringer nyheten om at leserne har kåret tatoveringen hans til «Trondheims sjukeste».

Han er opprinnelig fra Kyrksæterøra, men tatoveringens opphav stammer derimot fra Oppdal i 2018. Oddvar og fem kompiser dro dit i bobil, klare for å dra på den årlige festen til Terje Tysland, forteller han.

Festen fortsatte i bobilen til tidlig morgenen etter, og det er da Hellems firmenning, Harald Lund (23), glimter til med en dans - splitter naken, med unntak av et bandanaskjerf på hodet - oppe på taket til bobilen.

Se hvilke tatoveringer som endte på topp tre nederst i artikkelen!

Magisk tatoveringsforslag

- Vi så på videoen av den dansinga hele dagen etter, og det var vel jeg som kom med forlaget om at det ville vært en ganske magisk tatovering. Og da ble det fort sånn. Det var sikkert 17-18 stykk som ga penger slik at jeg fikk tatt den. Mange vippset små summer, andre opptil 2000 kroner.

Trd.by har sett den faktiske videoen - usensurert i all sin pryd og prakt.

- Hva synes du om resultatet - tatoveringen ble veldig naturtro?

- Jeg ble positivt overraska, trodde den skulle bli skikkelig rølpete. Det var derfor jeg tok den på leggen, sånn at den ikke skulle vises så godt. Den ble nice, og har bare fått positive tilbakemeldinger. Folk får sjokk. Den bandanaen bruker han nesten alltid ellers også, så folk kjenner han igjen, ler Oddvar.

- Harald digger tatoveringen, og han tar nok en av meg snart. Han har masse bilder av meg også.

Naturto gjengivelse på leggen: Harald nede på gulvet, poserende sammen med tatoveringen av seg selv på leggen til Oddvar.

- Hadde aldri trodd han ville gjøre det

Det kan Harald bekrefte.

- Ja, det kommer til å bli en tatovering av Oddvar også, jeg har mange fine bilder av han. Bare vent, ler Harald.

- Hvordan er det å være tatovert på kroppen til noen? Også naken, da?

- Kjempeartig det. Trodde ikke han ville gjøre det, så det var veldig artig da han faktisk gjorde det.

Oddvar til venstre, Harald til høyre. Harald sier det er stas å kunne være en del av Oddvar for alltid, og at han også vil gjengjelde gesten. Foto: Privat

- Hva var tanken da du klatra opp på taket der?

- Alle de andre hadde gått og lagt seg, og jeg ville vel fortsette festen da! Bobiltaket passa for en bra fest, tenkte jeg vel.

Slik endte kåringen

Vi ba altså om å få tilsendt lesernes råeste tatoveringer, og fikk inn mange bidrag. Redaksjonen plukket ut de ti verste (eller beste, alt ettersom), og lot leserne stemme fram en vinner. Totalt kom det inn hele 7366 stemmer, og pallen endte som følger:

1. Camping-tatoveringen med 39 prosent av stemmene

2. Naken dame på fingrene med 35 prosent av stemmene

3. Ækte trønderkjøtt med 7 prosent av stemmene

Er det noe annet gøy dere vil vi skal kåre en annen gang? Tips oss på trd.by@adresseavisen.no!