Følg trd.by på Facebook

I podcasten «Tankar med» uttaler programleder Daniel Redgert, ifølge nettstedet Hant.se , at søte følelser hadde oppstått mellom Thomas Hayes og den svenske toppbloggeren Chloe Shuterman (18). Det skriver Seher.no.

- Han har sendt mange «kärlekssnaps» til henne. De kjente hverandre fra før av, og han ba henne om å vise ham rundt i Stockholm under oppholdet. Hun sa ja til det, så de var hjemme og «förfestade», og senere dro de ut på byen, sa verten i podcasten, skal programlederen ha uttalt i podcasten.

Det var i forbindelse med Hayes besøk under moteuken i Stockholm i forrige uke ryktene oppstod.

Slik slutter Game of Thrones

- Det er ikke sant

Hayes selv har ennå ikke kommentert de påståtte romanse-ryktene, imotsetning til topp-bloggeren som raskt tok bladet fra munnen: - Historien er ikke sann. Det stemmer ikke. Jeg og min kjæreste synes at det er veldig vanskelig at folk tror på det. Det er ingenting mellom meg og Thomas, uttalte hun ifølge Seher.no.

Dette er ikke lenger det mest likte bildet på Instagram

Beklaget alt

Mye kan tyde på at Skam-feberen som også er på topp i Sverige, har fått Redgert til å trekke litt forhastede konklusjoner. I etterkant av toppbloggerens benektelse, beklaget han umiddelbart.

- Jeg har misforstått alt, skrev han i en sms til Hant.se, som først omtalte saken.

En interessant twist på historien, er at Redgert ifølge samme nettsted er ansatt i PR-byrået «Perfect Day». De var ansvarlig for å skape oppmerksomhet rundt visningen av motemerket «Daisy Grace».

Det er forøvrig ikke første gang Hayes har blitt utsatt for usanne romanserykter. Tidligere har han blant annet blitt koblet til Astrid S.