Riktignok er det bare snakk om fire nye episoder, som alle slippes løs 10. april, som er palmesøndag. Handlingen er basert på Jørn Lier Horsts krimroman «Nattmannen».

Larvik er i sjokk etter at noen har plassert et hode på en stake midt torget, og William Wisting står ovenfor en av sine vanskeligste og mest dramatiske saker.

FBI-agent Maggie Griffin vender tilbake for å bistå Wisting og teamet hans, som sammen må konfrontere hensynsløse forbrytere som utnytter de mest sårbare blant oss. Med andre ord blir det et gjensyn med Carrie-Anne Moss, kjent fra «The Matrix» – og fra runde nummer én med «Wisting».

– Det var gøy å se Carrie-Anne igjen. Jeg følte at vi hadde god kjemi i den første sesongen, og denne gangen var det mer som å møte en gammel venn enn en Hollywood-stjerne, forteller Sven Nordin, som gleder seg over å gi publikum mer av krimetterforskeren.

«Wisting» vender tilbake i tredje sesong som påskekrim. Foto: Viaplay

– Det er en serie som står hjertet mitt nær. Jeg har blitt glad i William Wisting, og elsker å portrettere ham. Jeg får så mange spørsmål om når det kommer nye episoder, og nå er det altså bare noen få dager igjen, sier Nordin.

Han står på rollelisten sammen med Mads Ousdal, Thea Green Lundberg, Evelyn Osaso og Lars Berge.

Trygve Allister Diesen er regissør og hovedforfatter for den tredje sesongen. Han har med seg Vegard Steiro Amundsen og Jadranko Mehic som manusforfattere. Serien produseres av produksjonsselskapet Cinenord og produsent Silje Hopland Eik i samarbeid med tyske ARD Degeto.