Allerede 10. april er det duket for et «MaraThrone», der alle episodene av første sesong vil bli vist i ett strekk på amerikanske HBO2, før fans over hele verden oppfordres til å «binge»-titte seg gjennom alle sesongene på selve strømmetjenesten.

Innimellom vil kjente skuespillere fra serien dukke opp for å heie på TV-seerne som henger med, melder Deadline.

HBO har allerede laget en egen Spotlight-side for feiringen, som kalles «The Iron Anniversary». Der vil man fokusere på fansens yndlingsepisoder, vise vei til bak scenen-dokumentarer og lignende.

Mange giftet seg i Westeros-stil, altså inspirert av «Game of Thrones»-universet, og flere oppkalte barna sine etter Emilia Clarkes dragedronning-karakter Daenerys Targaryen. Nå skal HBO spore opp iallfall noen av de førstnevnte. Foto: AP

Strømmetjenesten vil blant annet lete opp tre par som giftet seg i Westeros-inspirerte bryllup, og overrekke dem vin og kaker i «Game of Thrones»-stil i anledning tiårsjubileet.

Serien vant totalt 59 Emmy-priser, og rundet av i 2019. Den kan fremdeles sees på HBO, som er underveis med nye spinoffserier.

Men forfatteren av bokserien som lå til grunn, George R.R. Martin, har fremdeles ikke skrevet ferdig de siste bindene av «A Song of Fire and Ice».