Etter snart 18 år på hovedkanalen flytter nå TV 2 «Hotel Cæsar» til strømmetjenesten TV 2 Sumo. Samtidig har man bestilt 50 nye episoder av dramaserien.

Ifølge kanalen er endrede seervaner og økt satsing på eksklusivt innhold på sidekanalen årsaken til at «Hotel Cæsar» får et nytt hjem.

Lik trd.by på Facebook

– Dette er ingen nedskalering av «Cæsar», konsumering av TV-drama er i forandring og TV 2 tilpasser seg deretter. Jeg synes det er utrolig bra at det nettopp er Cæsar man gjør denne transformeringen med, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

Ifølge Kampanje.no falt avgjørelsen et år etter at TV 2 tok en innspillingspause for å vurdere seriens videre skjebne. Den gangen jobbet kanalen blant annet med å utvikle alternative såpeserier. I mai i fjor bestilte man 50 nye episoder, som vil sendes på TV 2 til uti desember i år.

I pressemeldingen kaller TV 2 den folkekjære dramaserien for «et fantastisk eventyr». Den er Nordens lengstlevende i sitt slag, etter at den startet opp med å fortelle om familien Anker-Hansen og familiekonsernet høsten 1998.

– «Hotel Cæsar» har alltid vært en innovativ serie og etter så mange fantastiske år er det tid for å tenke nytt. Vi ser at serien er veldig populær på TV 2 Sumo, mens antall seere på den lineære visningen har gått nedover de siste årene. Jeg håper og tror at dette kan føre til at Cæsar får et enda lengre liv, heter det videre fra Haug.

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Da er du på vei mot et seriøst forhold