Den nye sesongen er her, og med den følger en hel haug med spoilers. Heldigvis har serien tatt igjen bøkene, så nå vet ikke engang de som har lest bøkene hva som kommer til å skje.

Lik trd.by på Facebook!

Men det er allikevel alltid noen som klarer å snike inn en liten kommentar eller detalj, som har sittet oppe til langt på natt for å se den nye episoden akkurat i det den er tilgjengelig. For oss som velger å sove istedet for å se ut som en White Walker dagen etter har vi følgende tips:

1. Internett-filtre

Det finnes teknologisk hjelp, og med bruk av verktøy som Social Fixer og Spoiler Shield kan du få nettleseren din til å velge bort hashtager som #GoT eller alt annet relatert til Game of Thrones. Innstillingene kan du justere selv.

"Jeg som hadde gledet meg". Foto: hbo nordic

2. Spør før du snakker

Det er faktisk lov til å spørre om folk har sett den siste episoden før du setter i gang. Da unngår du kleine situasjoner og at folk blir like forbannet som en Dothraki. Ja, de andre er skikkelig treige som ikke har fått det med seg, men du vil da beholde dem som venner?

Ikke vær denne fyren. Foto: hbo nordic

3. Se alt raskest mulig

Kan jo ikke spoile noe da, vet du.

4. Bekledning

En t-skjorte/genser med "JEG HAR IKKE SETT DEN SISTE EPISODEN" (eventuelt "JEG HAR SETT DEN SISTE EPISODEN") kan fungere.

"Please, slutt å snakk". Foto: hbo nordic

5. Hold deg borte fra Internett

Kanskje enklere sagt enn gjort? Du kan få lov til å bruke Fronter da, men alt annet er ikke lov!

6. Hold deg borte fra folk

Livet er bedre i senga med gardinene for. Du kan regne med å miste døgnrytmen ganske kjapt, og se ut som en White Walker.

7. Flytt ut i skogen

#liveterbestute?

Foto: hbo nordic

8. Lær deg de offisielle spoilerreglene

Fra stjernene i The Wire, The Walking Dead, Heroes, Dexter og Battlestar Galactica.

9. Flytt under jorden

Det var jo slik Bran tilbrakte hele sesong fem?

10. Hodor

- Hodor, sier Hodor.