Manusforfatteren Bryan Cogman har snakket med Hollywood Reporter om fremtiden til en av de planlagte «Game of Thrones»-seriene.

– Min prequel-serie skjer ikke, og den kommer ikke til å skje. HBO bestemte seg for å gå en annen vei, sier han.

Det har vært planer for fem ulike serier, som alle skulle utspille seg før hendelsene i «Game of Thrones». Hittil er det klart et pilotavsnitt for en av seriene.

En hel rekke skuespillere er allerede klare for denne serien, blant andre Naomi Watts og Josh Whitehouse skal spille store roller. Serien skal utspille seg tusenvis av år før hendelsen i originalen i denne historien som er skrevet av Jane Goldman i samarbeid med «Game of Thrones»-bøkenes forfatter, George RR Martin.

Men tilbake til Cogman, som har lang fartstid på settet til «Game of Thrones» og blant annet kan skilte med å ha skrevet manuset til det andre avsnittet i den avsluttende åttende sesongen – som sendes nå.

– Det er et farvel. Jeg er ferdig med Westeros. Det er veldig bittersøtt, sier han til avisen.

Episoden det er snakk om er en oppbygging til en av seriens viktigste hendelser, som kommer i neste episode.

– Det var en del av historien vi la ned mye tid i, for å få riktig. Jeg kan si at anstrengelsene fra mannskapet og staben vår, med å lage hele sesongen, men spesielt neste ukes episode, er absolutt unik.