Der vender filmlaget tilbake til første sesongens verden av «drap, kaos og galskap» og bråk mellom private zooeiere – med rikdom, våpen, store zooanlegg i Oklahoma og Florida, og selvsagt også tigere, melder The Guardian.

Denne gangen lover serieskaperne Eric Goode og Rebecca Chaiklin å undersøke hvordan «plutselig berømmelse og uønsket oppmerksomhet fra myndighetene gjør det hett og avdekker noen overraskende avsløringer», lyder reklameteksten til strømmetjenesten.

Det første døgnet hadde traileren 400 000 visninger bare på Youtube:

Første sesong ble en enorm og uventet suksess tidlig i pandemitiden, der folk satt i lockdown. Den ble filmet over en periode på fem år, før og etter Joe Maldonado-Passage – tittelens tigerkonge – havnet i fengsel for å planlagt drap på Carole Baskin, i tillegg til 17 punkter om dyremishandling.

I traileren hører man Maldonada-Passages stemme fra fengselet, og avisen lurer på om filmteamet har sett mer på 1997-forsvinningen til Baskins rike ektemann. Å se i serien denne gangen er Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover og James Garretson.

Premieren står 17. november på strømmetjenesten.