– Det er den perfekte rollen for meg. Det vil bli episk for meg, sa Bad Bunny da han stilte på Sony-pressekonferanse på CinemaCon, melder Billboard.

Benito Antonio Martinez Ocasio, som den puertoricanske superstjernen egentlig heter, vil bli å se på kinolerretene i «El Muerto»-filmen i januar 2024.

Karakteren El Muerto – Døden – er ifølge Marvel-biografien en mexicansk fribryter med superkrefter, der kraften gis videre fra generasjon til generasjon via en såkalt luchadormaske. Han er å finne i universet rundt Spider-Man, heter det videre.

Men først blir Bad Bunny å se i en rolle i en annen Sony-film, «Bullet Train» – der Brad Pitt spiller hovedrollen i regissør David Leitch sin film.

– Vi bestemte oss for å lage noe utrolig originalt, noe som ville få folk tilbake på kino, og jeg tror vi gjorde det, sa Leitch.

«Bullet Train» får premiere 29. juli, og beskrives som en morsom, vill actionthriller der ensemblet spiller en eklektisk forsamling snikmordere om bord på et hurtigtog som skyter gjennom dagens Japan.

Leitch hevder kinopublikum får se Pitt «slik de aldri har sett ham før», der hans rollekarakter får i oppdrag å hente en stresskoffert om bord. Men på toget er det en haug andre snikmordere hvis ulike oppdrag alle er forbundet med hverandre.

I tillegg til Brad Pitt og Bad Bunny blir blant andre Sandra Bullock, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry og Logan Lerman å se.